Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τετράωρη στάση εργασίας στο υπουργείο Πολιτισμού την Παρασκευή

Τετράωρη στάση εργασίας στο υπουργείο Πολιτισμού την Παρασκευή

Στάση εργασίας από τις 8 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 το πρωί έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού (ΠΟΕ-ΥΠΠΟ) την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία συζητείται στο ΣτΕ η προσφυγή ομοσπονδιών κατά της διαθεσιμότητας. Στην κινητοποίηση συμμετέχει και ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Στάση εργασίας από τις 8 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 το πρωί έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού (ΠΟΕ-ΥΠΠΟ) την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία συζητείται στο ΣτΕ η προσφυγή ομοσπονδιών κατά της διαθεσιμότητας.

«Η ΠΟΕ-ΥΠΠΟ παραμένει σταθερή και αταλάντευτη στη θέση της κατά της διαθεσιμότητας και επισημαίνει τα τεράστια κενά που υπάρχουν κυρίως σε επιστημονικό, φυλακτικό, εργατοτεχνικό και προσωπικό καθαριότητας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

» Τα κενά αυτά πρέπει να καλυφθούν από εργαζόμενους στο δημόσιο που είναι σε διαθεσιμότητα μέσω της κινητικότητας, με προτεραιότητα στους συναδέλφους του ΥΠΠΟΑ οι οποίοι βρίσκονται σε αυτό το καθεστώς, όπως έχουμε ζητήσει επανειλημμένως» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία.

Πληροφορεί επίσης ότι «την ίδια μέρα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργατοτεχνιτών δίνει δικαστική μάχη με την προσφυγή του στο ΣτΕ για την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στο δημόσιο».

Στην κινητοποίηση συμμετέχει και ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024