Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου από τον ΒΗΜΑ FM έως την Κυριακή

Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου από τον ΒΗΜΑ FM έως την Κυριακή

«Ένα βιβλίο, με ένα ευρώ, για ένα καλό» είναι το κεντρικό μήνυμα που συνοδεύει σταθερά από το 2011 τα φιλανθρωπικά bazaar βιβλίου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και του ΒΗΜΑ FM 99,5. Την Πέμπτη έγιναν τα εγκαίνια του μπαζάρ. Δείτε το βίντεο...

«Ένα βιβλίο, με ένα ευρώ, για ένα καλό» είναι το κεντρικό μήνυμα που συνοδεύει σταθερά από το 2011 τα φιλανθρωπικά bazaar βιβλίου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και του ΒΗΜΑ FM 99,5.

Σημαντικότερη ωστόσο παραμένει η σταθερή ανταπόκριση των Αθηναίων πολιτών που, με την παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, έχουν συμβάλει οι ίδιοι στην ανάδειξη των εκδηλώσεων αυτών σε πραγματικό θεσμό.

Έτσι, στα τέσσερα bazaar βιβλίου που πραγματοποιήσαμε τον Δεκέμβριο του 2011 στο Golden Hall, τον Ιούνιο του 2012 και 2013 στους Κήπους του Μεγάρου Μουσικής και τον Δεκέμβριο του 2012 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, καλέσαμε το κοινό να αγοράσει βιβλία και CDs από παλιότερες εκδόσεις των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» προς 1 μόνο ευρώ το καθένα. Το αποτέλεσμα: μέσα σε 18 ημέρες συγκεντρώσαμε 566.000 ευρώ, ποσό που έχει διατεθεί εξ ολοκλήρου στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Παράλληλα με την αγορά των βιβλίων και των CDs, δόθηκε η δυνατότητα σε διαφορετικά κοινά να παρακολουθήσουν δωρεάν μια σειρά από καλλιτεχνικά δρώμενα, στα οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 100 τραγουδιστές, μουσικά σύνολα, παιδικές χορωδίες και αγαπημένοι ηθοποιοί.

Το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο ραντεβού με τους φίλους του σταθμού είναι και φέτος γεγονός!

Από τηνΠέμπτη 12έωςκαι τηνΚυριακή 15 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ, όλη η ομάδα του ΒΗΜΑ FM θα βρίσκεται στοΕθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Φωκιανός», απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο. H συνταγή γνωστή: Περισσότερα από 300.000 βιβλία από τις σημαντικότερες εκδόσεις των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ»και «ΤΑ ΝΕΑ»θα διατίθενταιπρος ένα μόνο ευρώ,και αυτή τη φορά, υπέρ του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Το τετραήμερο θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Παρασκευή 13/12Το τριμελές γκρουπZero-Zeroθα «ανοίξει» δυναμικά τις μουσικές εκδηλώσεις με ήχους rock, blues, southern, country κ.ά. Με leader τηνΠέννυ Μπαλτατζήκαι εφτά ακόμα εξαιρετικούς μουσικούς τη σκυτάλη θα πάρουν οι μοναδικοίPennyandtheSwingin’Catsγια να αναβιώσουν έντονες και νοσταλγικές μελωδίες του ’30 και του ’40 στους ήχους του swing. Τη βραδιά θα κλείσουν οιEncardiaμε ήχους, ρυθμούς και χορούς του Ιταλικού Νότου.

Σάββατο 14/12Το πρωί του Σαββάτου η μουσική σκηνή του BHMA FM θα φιλοξενήσει τηνπαιδική χορωδία της Σχολής Μωραΐτη,αργότερα τη σκυτάλη θα πάρουν οιNo Sequenceενώ για τη συνέχεια ο σταθμός επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη που θα συζητηθεί:

ΗΚαμεράταθα πραγματοποιήσει μια ανοιχτή πρόβα του μεγαλειώδους έργου του Χέντελ «Μεσσίας», που αποτελεί το κατεξοχήν ορατόριο των Χριστουγέννων, μαζί με άλλες μουσικές επιλογές που θα συγκινήσουν τους φίλους της μουσικής. Στη σκηνή θα ανέβουν ηΜαριέττα Φαφούτηκαι οιGadjoDilo, το πολλά υποσχόμενο ελληνικό συγκρότημα που παντρεύει στα τραγούδια του την gypsy jazz μουσική παράδοση με τους ήχους και τα χρώματα του ρεμπέτικου τραγουδιού.

Κυριακή 15/12Το πρωινό πρόγραμμα της Κυριακής θα «ανοίξει» με τις φωνές της παιδικής χορωδίας τηςΕθνικής Λυρικής Σκηνήςκαι μελωδίες από καλλιτεχνικέςομάδες εγχόρδωνκαι οΜουσικός Όμιλος Τοσιτσείων-Αρσακείων σχολείων Εκάληςενώ στη συνέχεια ηΣαββέρια Μαργιολάθα ερμηνεύσει τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά. Το χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου θα ολοκληρωθεί με συναυλία από τους Παντελή ΘαλασσινόκαιΣταμάτη Χατζηευσταθίουοι οποίοιθα παρουσιάσουν ολοκαίνουργιες αλλά και παλιότερες αγαπημένες επιτυχίες.

Οι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η Τράπεζα Πειραιώς, ηWIND, οΌμιλος Επιχειρήσεων Μυτιληναίος, η MercedesBenz Ελλάς,η εταιρίαΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣκαι ηΠανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024