Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου από τον Βήμα FM 12-15 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου από τον Βήμα FM 12-15 Δεκεμβρίου

Ένα βιβλίο με ένα ευρώ για ένα καλό σκοπό. Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου από τον Βήμα FM 99.5
Το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο ραντεβού με τους φίλους του σταθμού είναι και φέτος γεγονός. Από την Πέμπτη 12 έως και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ, όλη η ομάδα του ΒΗΜΑ FM θα βρίσκεται στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Φωκιανός», απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

«Ένα βιβλίο, με ένα ευρώ, για ένα καλό» είναι το κεντρικό μήνυμα που συνοδεύει σταθερά από το 2011 τα φιλανθρωπικά bazaar βιβλίου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και του ΒΗΜΑ FM 99,5.

Το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο ραντεβού με τους φίλους του σταθμού είναι και φέτος γεγονός! Από την Πέμπτη 12 έως και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ, όλη η ομάδα του ΒΗΜΑ FM θα βρίσκεται στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Φωκιανός», απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Περισσότερα από 300.000 βιβλία από τις σημαντικότερες εκδόσεις των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ» θα διατίθενται προς ένα μόνο ευρώ, και αυτή τη φορά, υπέρ του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Το τετραήμερο θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Παρασκευή 13/12: Το τριμελές γκρουπ Zero-Zero θα «ανοίξει» δυναμικά τις μουσικές εκδηλώσεις με ήχους rock, blues, southern, country κ.ά. Με leader την Πέννυ Μπαλτατζή και εφτά ακόμα εξαιρετικούς μουσικούς τη σκυτάλη θα πάρουν οι μοναδικοί Penny and the Swingin’ Cats για να αναβιώσουν έντονες και νοσταλγικές μελωδίες του ’30 και του ’40 στους ήχους του swing. Τη βραδιά θα κλείσουν οι Encardia με ήχους, ρυθμούς και χορούς του Ιταλικού Νότου.

Σάββατο 14/12: Το πρωί του Σαββάτου η μουσική σκηνή του BHMA FM θα φιλοξενήσει την παιδική χορωδία της Σχολής Μωραΐτη, ενώ για τη συνέχεια ο σταθμός επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη που θα συζητηθεί: Η Καμεράτα θα πραγματοποιήσει μια ανοιχτή πρόβα του μεγαλειώδους έργου του Χέντελ «Μεσσίας», που αποτελεί το κατεξοχήν ορατόριο των Χριστουγέννων, μαζί με άλλες μουσικές επιλογές που θα συγκινήσουν τους φίλους της μουσικής. Στη σκηνή θα ανέβουν η Μαριέττα Φαφούτη και οι Gadjo Dilo, το πολλά υποσχόμενο ελληνικό συγκρότημα που παντρεύει στα τραγούδια του την gypsy jazz μουσική παράδοση με τους ήχους και τα χρώματα του ρεμπέτικου τραγουδιού.

Κυριακή 15/12: Το πρωινό πρόγραμμα της Κυριακής θα «ανοίξει» με τις φωνές της παιδικής χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και μελωδίες από καλλιτεχνικές ομάδες εγχόρδων ενώ στη συνέχεια η Σαββέρια Μαργιολά θα ερμηνεύσει τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά. Το χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου θα ολοκληρωθεί με συναυλία από τους Παντελή Θαλασσινό και Σταμάτη Χατζηευσταθίου οι οποίοι θα παρουσιάσουν ολοκαίνουργιες αλλά και παλιότερες αγαπημένες επιτυχίες.

Για την άρτια διεξαγωγή όλων των bazaar που έχει διοργανώσει μέχρι σήμερα ο ΒΗΜΑ FM καθοριστική έχει υπάρξει η συμβολή μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων και δημόσιων φορέων στην κάλυψη σημαντικών εξόδων που αφορούν πρωτίστως κατασκευαστικές και μουσικές εργασίες.

Οι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι ηΤράπεζα Πειραιώς, ηWIND, οΌμιλος Επιχειρήσεων Μυτιληναίος, η MercedesBenz Ελλάς,η εταιρεία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣκαι ηΠανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024