Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επίτιμο μέλος της Ακαδημίας Αθηνών ο Μίκης Θεοδωράκης

Επίτιμο μέλος της Ακαδημίας Αθηνών ο Μίκης Θεοδωράκης

Τον Μίκη Θεοδωράκη ως νέο επίτιμο μέλος της υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης η Ακαδημία Αθηνών κατά τη δημόσια συνεδρία της. Τον Μίκη Θεοδωράκη προσφώνησε ο πρόεδρος της Ακαδημίας Σπύρος Α.Ευαγγελάτος, ενώ ο γγ της Ακαδημίας Βασίλειος Χ.Πετράκος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το έργο του. Ακολούθησε ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη με θέμα «Η μόνη λύση».

Τον Μίκη Θεοδωράκη ως νέο επίτιμο μέλος της υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης η Ακαδημία Αθηνών κατά τη δημόσια συνεδρία της.

Τον Μίκη Θεοδωράκη προσφώνησε ο πρόεδρος της Ακαδημίας Σπύρος Α.Ευαγγελάτος και στη συνέχεια, ο γενικός γραμματέας της Ακαδημίας Βασίλειος Χ.Πετράκος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το έργο του νέου μέλους.

Ακολούθησε ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη με θέμα «Η μόνη λύση».

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με μουσική και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Η Νένα Βενετσάνου, ο Λάκης Χαλκιάς και η 10μελής Ορχήστρα Μικης Θεοδωράκης θα ερμηνεύσουν αγαπημένα κινηματογραφικά και θεατρικά θέματα του συνθέτη και θα «ταξιδέψουν» το κοινό σε μοναδικές στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαριά «καμπάνα» από την UEFA στον ΠΑΟΚ!

Η UEFA έριξε βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ αλλά και ποινή μετακίνησης των φιλάθλων του στο πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024