Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κόντρα Σίνεντ Ο' Κόνορ - Μάιλι Σάιρους

Κόντρα Σίνεντ Ο’ Κόνορ – Μάιλι Σάιρους

«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στην ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους και την τραγουδίστρια Σίνεντ Ο' Κόνορ, μετά από ανοιχτή επιστολή της δεύτερης στην πρώτη που την προειδοποιούσε να μην πέσει θύμα εκμετάλλευσης της μουσικής βιομηχανίας. Η Σάιρους κορόιδεψε την ιρλανδή τραγουδίστρια για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε κάποιους μήνες πριν, ενώ η Ο' Κόνορ απαίτησε να αφαιρεθούν όλες οι δημοσιεύσεις της Σάιρους στο Twitter.

«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στην ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους και την τραγουδίστρια Σίνεντ Ο’ Κόνορ, μετά από ανοιχτή επιστολή της δεύτερης στην πρώτη που την προειδοποιούσε να μην πέσει θύμα εκμετάλλευσης της μουσικής βιομηχανίας.

Η 46χρονη τραγουδίστρια έγραψε την επιστολή στην 20χρονη Σάιρους όταν αυτή είπε ότι το βίντεο της Ο’ Κόνορ για το Nothing Compares 2 U αποτελεί έμπνευση για το τολμηρό βίντεο του Wrecking Ball.

Το βίντεο της Σίνεντ Ο’ Κόνορ έχει την κάμερα στραμμένη στην τραγουδίστρια. Εκείνο της Μάιλι Σάιρους δείχνει κοντινό της τραγουδίστριας, ενώ τη δείχνει, επίσης, να κουνιέται γυμνή πάνω σε μία μπάλα κατεδαφίσεων.

«Τίποτα καλό δεν θα προκύψει μακροπρόθεσμα» έγραψε η Ο’ Κόνορ «εάν επιτρέψεις στον εαυτό σου να πέσει θύμα εκμετάλλευσης».

«Σε παρακαλώ, στο μέλλον, όταν σου ζητούν να εκπορνευτείς, πες όχι» αναφέρει στην επιστολή.

Η ιρλανδή τραγουδίστρια δήλωσε ότι κινήθηκε από ένα αίσθημα «μητρότητας» για να γράψει την επιστολή, όταν αρκετοί δημοσιογράφοι την προσέγγισαν για να κάνει δηλώσεις για τις ομοιότητες ανάμεσα στα δύο βίντεο.

«Ανησυχώ που αυτοί που βρίσκονται γύρω σου σε ώθησαν ή σε ενθάρρυναν να πιστέψεις ότι είναι καθ’ οιονδήποτε τρόπο σωστό να είσαι γυμνή και να γλύφεις βαριοπούλες στα βίντεό σου» αναφέρει η Ο’ Κόνορ.

Η Σάιρους έσπευσε να απαντήσει, αναφερόμενη στη δημόσια κατάρρευση της Ο’ Κόνορ τον Ιανουάριο του 2012, όταν έγραψε στους φίλους της στο Twitter να τη βοηθήσουν να βρει κάποιον ψυχίατρο.

Η Σάιρους παρομοιάζει, μάλιστα, την ιρλανδή τραγουδίστρια με την ηθοποιό Αμάντα Μπάινς, που έχει δείξει και αυτή δείγματα παράξενης διαδικτυακής συμπεριφοράς.

«Δεν έχω χρόνο να σου γράψω μια ανοιχτή επιστολή γιατί είμαι οικοδέσποινα και τραγουδάω στο SNL (Saturday Night Live) αυτή την εβδομάδα» γράφει η Σάιρους.

Η Ο’ Κόνορ απάντησε με δεύτερη ανοιχτή επιστολή, κατηγορώντας τη Σάιρους για «ανεύθυνη» συμπεριφορά.

Απείλησε, μάλιστα, να λάβει νομική δράση, εάν η Σάιρους δεν αποσύρει τα tweets.

«Σήμερα ανέβασες δημοσιεύσεις μου από δύο χρόνια πριν, οι οποίες δημοσιεύτηκαν από εμένα όταν δεν ήμουν καλά και αναζητούσα βοήθεια. Επομένως, μη τις παρουσιάζεις σαν να είναι πρόσφατες» αναφέρει η ιρλανδή τραγουδίστρια.

«Με τον τρόπο αυτό κοροϊδεύεις εμένα και την Αμάντα Μπάινς επειδή είχαμε ψυχολογικά προβλήματα και επειδή ζητήσαμε βοήθεια» γράφει η Ο’ Κόνορ.

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση για το ρόστερ της νέας σεζόν»

Η πρώτη ατάκα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024