Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μουσικό ταξίδι από τα όπλα του Μπρίξτον στην... Κρήτη, με οδηγό τους Nouvelle Vague

Μουσικό ταξίδι από τα όπλα του Μπρίξτον στην… Κρήτη, με οδηγό τους Nouvelle Vague

Με καλοκαιρινή διάθεση και τα γνωστά τους τραγούδια στις βαλίτσες τους, οι Nouvelle Vague επισκέφτηκαν για μία ακόμα φορά την Αθήνα, για μία συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Με καλοκαιρινή διάθεση και τα γνωστά τους τραγούδια στις βαλίτσες τους, οι Nouvelle Vague επισκέφτηκαν για μία ακόμα φορά την Αθήνα, για μία συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Κι ενώ η αυλή της Τεχνόπολης έμοιαζε κάπως άδεια νωρίς το βράδυ, όσο περνούσε η ώρα, ο κόσμος αυξανόταν. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, μιας και οι Nouvelle Vague έχουν στην Ελλάδα φανατικό κοινό.

Τη συναυλία άνοιξαν οι Opera Chaotique και λίγο αργότερα ανέβηκαν στη σκηνή οι τραγουδίστριες των Nouvelle Vague, Μέλανι Πέιν και Λιζέτ Αλέα, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Dance with me, In a manner of speaking, Human Fly, A Forest, Dancing with myself, Ever Fallen in Love ήταν ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε το συγκρότημα.

Με διάθεση άκρως θηλυκή -οι θεατές παρακολουθούσαν τις δύο γυναίκες να αλλάζουν ρόλους, άλλοτε να μετατρέπονται σε κοριτσάκια που παίζουν ένα παιδικό παιχνίδι, άλλοτε σε γυναίκες που επιδίδονται στο παιχνίδι της αποπλάνησης- ταξίδεψαν το κοινό σε διασκευές γνωστών τραγουδιών.

Μάλιστα, στο Love Will Tear Us Apart, στη σκηνή ανέβηκε ο Χαΐνης Δημήτρης Αποστολάκης και με τη λύρα του ενθουσίασε το κοινό.

Αλλά και η Olga Kouklaki ανέβηκε στη σκηνή ως guest star, ερμηνεύοντας με τις δύο τραγουδίστριες ένα τραγούδι.

Η Λιζέτ Αλέα προσπάθησε -και τα κατάφερε αρκετά καλά- να μιλήσει ελληνικά (διακρίναμε, μάλιστα, μια αδυναμία στο καρπούζι).

Στα αρνητικά ήταν ότι η συναυλία διήρκεσε λίγο παραπάνω από μία ώρα, αφήνοντας τους θαυμαστές του συγκροτήματος να θέλουν κι άλλο.

Με την αγάπη που τρέφουν, όμως, οι Nouvelle Vague για την Ελλάδα, το πιθανότερο είναι ότι σύντομα θα ξανακλείσουν ραντεβού με τους Έλληνες θαυμαστές τους.

Αγγ.Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του αμερικανικού περιοδικού Forbes, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Μαϊου 2024