Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στους αιθέρες μάς ξεναγεί η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων, Αεροπλάνα

Στους αιθέρες μάς ξεναγεί η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων, Αεροπλάνα

Η ομορφιά μιας πτήσης. Οι ήρωες της νέας ταινίας της Disney, Αεροπλάνα, χαίρονται τους αιθέρες (δείτε το κλιπ αποκλειστικά στο in.gr) και προσπαθούν να πείσουν τον Ντάστι να σταματήσει να φοβάται τα ύψη. Σε παραγωγή Τζον Λάσετερ, η ταινία ακολουθεί τη λογική της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων, Cars, μόνο που αντί οι ήρωες να κινούνται στη γη, εκείνοι πετούν ψηλά στον ουρανό.

Η ομορφιά μιας πτήσης. Οι ήρωες της νέας ταινίας της Disney, Αεροπλάνα, χαίρονται τους αιθέρες (δείτε το κλιπ αποκλειστικά στο in.gr) και προσπαθούν να πείσουν τον Ντάστι να σταματήσει να φοβάται τα ύψη.

Σε παραγωγή Τζον Λάσετερ, η ταινία ακολουθεί τη λογική της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων, Cars, μόνο που αντί οι ήρωες να κινούνται στη γη, εκείνοι πετούν ψηλά στον ουρανό.

Το μονοκινητήριο Ντάστι τολμά να λάβει μέρος σε μία δύσκολη δοκιμασία και γίνεται «ξεναγός» του θεατή σε διάφορα μέρη του κόσμου: Αμερική, Γερμανία, Μεξικό, Ινδία και Κίνα.

Το πάθος του σκηνοθέτη Κλέι Χολ για τα αεροπλάνα ξεκινάει από την παιδική του ηλικία, αφού ο πατέρας του και ο παππούς του ήταν πιλότοι στο ναυτικό.

Όταν ο παραγωγός Τζον Λάσετερ (Cars, Toy Story) του ζήτησε να σκηνοθετήσει τα Αεροπλάνα, αυτός δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί ιδιαίτερα και συμφώνησε αμέσως.

«Όταν ήμουν παιδί» λέει ο Χολ, «παρακολουθούσα μαζί με τον πατέρα μου τα αεροπλάνα να απογειώνονται και να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο που είχαμε στην πόλη. Εγώ θυμάμαι προσπαθούσα να τα σχεδιάσω, καθώς εκείνος μου εξηγούσε με λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά τους. Όταν μου έγινε η πρόταση, ήταν πολύ οικείο όλο αυτό για μένα και ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος εξαρχής».

Η ταινία θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 22 Αυγούστου σε 3D.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024