Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Χιού Τζάκμαν μιλά για τον Γουλβερίν

Ο Χιού Τζάκμαν μιλά για τον Γουλβερίν

Μία επανεκκίνηση του μύθου του Γουλβερίν, αγαπημένου χαρακτήρα των X-men, επιχειρεί ο Χιού Τζάκμαν με τη βοήθεια του σκηνοθέτη Τζέιμς Μάνγκολτ. Στο Γουλβερίν ο Λόγκαν θα βρεθεί στην Ιαπωνία, αντιμέτωπος με έναν διαφορετικό πολιτισμό. Ο Χιου Τζάκμαν μιλά για την ταινία και τον μεταλλαγμένο ήρωα που τον έκανε διάσημο. Δείτε το βίντεο

Μία επανεκκίνηση του μύθου του Γουλβερίν, αγαπημένου χαρακτήρα των X-men, επιχειρεί ο Χιού Τζάκμαν με τη βοήθεια του σκηνοθέτη Τζέιμς Μάνγκολτ.

Ο Λόγκαν βρίσκεται απομονωμένος στον Καναδά. Μία νεαρή Γιαπωνέζα τον προσκαλεί στην Ιαπωνία. Εντελώς απροετοίμαστος και άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ο Γούλβεριν θα αντιμετωπίσει την υπέρτατη δοκιμασία, σε μια μάχη μέχρι θανάτου.

Ευάλωτος για πρώτη φορά, θα αγγίξει τα όρια τόσο στις σωματικές όσο και στις συναισθηματικές τους δυνατότητες, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο το φονικό σπαθί των σαμουράι, αλλά και έναν εσωτερικό αγώνα ενάντια στην ίδια του την αθανασία.

Ο Τζέιμς Μάνγκολντ (Walk the Line) μεταφέρει στην οθόνη το κόμικ των Φρανκ Μίλερ και Κρις Κλέαρμοντ, θέλοντας να ρίξει μια πιο σκοτεινή ματιά στον δημοφιλή μεταλλαγμένο.

«Ο στόχος είναι να δώσεις την καλύτερη μελέτη χαρακτήρα που έχει γίνει πάνω σε αυτόν τον εικονικό σούπερ ήρωα. […] Ο Γούλβεριν είναι ένας τραγικός ήρωας και ένας αντι-ήρωας. Γι’ αυτό τον αγαπάμε» λέει ο Χιού Τζάκμαν που έγινε γνωστός για την ερμηνεία του ως Γουλβερίν.

«Η μεγαλύτερη μάχη που δίνει είναι με τον εαυτό του» προσθέτει ο ηθοποιός. «Τον προσεγγίζω πάντα σαν ένα αλητόπαιδο, που του αρέσει να πηγαίνει στα μπαρ. Βλέπει τον εαυτό του ως απειλή για τον ίδιο και για τους άλλους» τονίζει ο Χιού Τζάκμαν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024