Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το in.gr στη συναυλία της Λάνα Ντελ Ρέι στη Μαλακάσα

Το in.gr στη συναυλία της Λάνα Ντελ Ρέι στη Μαλακάσα

Από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες θαυμαστές της Λάνα Ντελ Ρέι είχαν φτάσει στη Μαλακάσα για να ακούσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Η τραγουδίστρια βγήκε λίγο μετά τις 22:15 το βράδυ στη σκηνή του Terra Vibe, ντυμένη με ένα κοντό φόρεμα και κάπως βραχνιασμένη, όπως δήλωσε και η ίδια. Δείτε το φωτορεπορτάζ. Τελευταία ημέρα σήμερα, Τρίτη, για το Rockwave.

Από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες θαυμαστές της Λάνα Ντελ Ρέι είχαν φτάσει στη Μαλακάσα για να ακούσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Πολλοί από αυτούς ήταν γένους θηλυκού. Δεκάδες θαυμάστριες της τραγουδίστριας βρέθηκαν στο Terra Vibe, φορώντας κοντά σορτσάκια ή φούστες και λουλούδια στα μαλλιά και ακολουθώντας πιστά τις στυλιστικές επιλογές της Ντελ Ρέι.

Η τραγουδίστρια βγήκε λίγο μετά τις 22:15 το βράδυ στη σκηνή του Terra Vibe, ντυμένη με ένα κοντό φόρεμα και θυμίζοντας τραγουδίστρια της δεκαετίας του ’60. Δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκεται στην Ελλάδα και ξεκίνησε την εμφάνισή της με το τραγούδι Cola.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, το κοινό είχε κατακλύσει τον χώρο γύρω από το Terra Stage, ανυπομονώντας να την ακούσει.

Η ίδια είπε ότι εξαιτίας των τελευταίων εμφανίσεών της είναι κάπως βραχνιασμένη. Έτσι, τραγούδησε σε χαμηλότερη ένταση, ενώ υπήρχαν, όντως, στιγμές που η φωνή της δυσκολεύτηκε.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει και τόσο σημασία, καθώς τα τραγούδια της βασίζονται κυρίως στην ατμόσφαιρα.

Τα βιντεάκια που έπαιζαν στο φόντο ήταν απλά εξαιρετικά και δείχνουν τη μεγάλη σχέση της Ντελ Ρέι με την κινηματογραφική αισθητική -που τη μοιράζονται και τα τραγούδια της.

Η ίδια είπε πολλές φορές πόσο χαίρεται που είναι εδώ και ότι η Ελλάδα είναι υπέροχη (περισσότερες ίσως από όσο θα έπρεπε).

Ερμήνευσε εξαιρετικά το νέο της τραγούδι Young and Beautiful, απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού στα Video Games και Summertime Sadness, καθώς και στο Carmen, ενώ δεν δίστασε να τραγουδήσει ακόμα τα Blue Velvet και Knocking on Ηeaven’s Door.

Έκλεισε τη συναυλία της με το National Anthem, στη διάρκεια του οποίου κατέβηκε από τη σκηνή, πήγε στην πρώτη σειρά, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε για αρκετή ώρα πριν το τέλος της εμφάνισή της, χαροποιώντας τους φαν της, αλλά αφήνοντας μια αίσθηση αμηχανίας στο κοινό που βρισκόταν πιο μακριά.

Είχαν προηγηθεί στην Terra Stage οι Echo and The Bunnymen και The Subways που προσέφεραν καλές ροκ στιγμές, καθώς και ο Gautier.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής των Subways πήδηξε από τη σκηνή, πέρασε τον χώρο με τα VIP εισιτήρια και έφτασε μέχρι πίσω, εκεί όπου βρίσκονταν μουσικόφιλοι που επέλεξαν φτηνότερα εισιτήρια. Έκανε φιλότιμες προσπάθειες να μιλήσει ελληνικά και τραγούδησε μάλιστα και ένα τμήμα του «Rock n’ Roll Queen» στα ελληνικά.

Την ίδια ώρα, στο Vibe Stage οι φαν της μέταλ μουσικής παρακολουθούσαν τους Iced Earth (με φανατικό κοινό στην Ελλάδα) και τους Suicidal Tendencies.

Οι δεύτεροι, μάλιστα, προκάλεσαν (ευχάριστη) έκπληξη όταν κάλεσαν τους θεατές να ανέβουν στη σκηνή και να τραγουδήσουν μαζί τους, λέγοντας «να κάνετε πάντα αυτό που λέει η καρδιά σας».

Οι Iced Earth παρακολούθησαν όλη τη συναυλία των Suicidal Tendencies από τα παρασκήνια.

Πάντως, ο προγραμματισμός της δεύτερης ημέρας ήταν μάλλον παράξενος, καθώς πολλοί από όσους είχαν πάει να παρακολουθήσουν τη Λάνα Ντελ Ρέι δεν πήγαν στο Vibe Stage για να δουν τα μέταλ συγκροτήματα, ενώ αντίστοιχα κάποιοι φαν της μέταλ επέλεξαν να μην κατέβουν μέχρι την άλλη σκηνή.

Τελευταία ημέρα Rockwave

Την Τρίτη, τελευταία ημέρα του Rockwave Festival, ανεβαίνουν στη σκηνή οι Dead Can Dance και οι Septicflesh, καθώς και οι Monophonics και οι Chaostar.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Terra Stage

  • DEAD CAN DANCE (22:15)
  • MONOPHONICS (19:45-20:45)
  • CRAIG WALKER (17:35-18:35)
  • OPERA CHAOTIQUE (15:50-16:30)

Vibe Stage

  • SEPTICFLESH (20:50-22:00)
  • CHAOSTAR (18:40-19:40)
  • ACID DEATH (16:30-17:30)
  • TARDIVE DYSKINESIA (13:15-14:00)
  • MAHAKALA (12:15-13:00)

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024