Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Για την «Αγάπη Ρε+» τραγουδούν σπουδαίοι καλλιτέχνες στο Κατράκειο

Για την «Αγάπη Ρε+» τραγουδούν σπουδαίοι καλλιτέχνες στο Κατράκειο

Μια μεγάλη συναυλία για καλό σκοπό διοργανώνει σήμερα, Σάββατο, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας η Καλλιτεχνική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης «Αγάπη Ρε+». Σπουδαίοι έλληνες καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν όσος το έχουν ανάγκη.  Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ. Τα έσοδα θα μοιραστούν στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά, στην Κλίμακα, στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και στο Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού.

Μια μεγάλη συναυλία για καλό σκοπό διοργανώνει σήμερα, Σάββατο, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας η Καλλιτεχνική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Αγάπη Ρε+.

Οι καλλιτέχνες Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Γιώργος Καραδήμος, Θέμης Καραμουρατίδης, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη
Γιάννης Χαρούλης και RadioSol ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις του για να βοηθήσουν όσους το έχουν ανάγκη.

Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ. Τα έσοδα θα μοιραστούν στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά, στην Κλίμακα, στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και στο Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού.

Πρόκειται για μία συναυλία την οποία οργάνωσαν από το μηδέν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες , με την εθελοντική βοήθεια φίλων στην παραγωγή και στην προώθηση.

Η «Αγάπη Ρε Ματζόρε» είναι μια καλλιτεχνική πρωτοβουλία αλληλεγγύης, φτιαγμένη από ανθρώπους του τραγουδιού. Ξεκίνησε από απλές συζητήσεις μεταξύ μιας μικρής παρέας μουσικών, στιχουργών και τραγουδιστών και σύντομα κατέληξε σε μια μικρή ομάδα που ελπίζει να ανοίξει και σε άλλους καλλιτέχνες, βοηθώντας όλες τις ομαδικές και ατομικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης που εμφανίζονται σιγά-σιγά στη χώρα με συναυλίες και άλλες δημιουργικές δράσεις.

Προπώληση εισιτηρίων
Public: Σύνταγμα, Αιγάλεω, Περιστέρι, Πειραιά, Athens Metro Mall, Mall, Γλυφάδα, Δημαρχείο Ρέντη – Νίκαιας

Η συναυλία ξεκινάει στις 21:00.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024