Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει ως ιδανικός Σποκ ο Ζάκαρι Κουίντο στο «Star Trek Into Darkness»

Επιστρέφει ως ιδανικός Σποκ ο Ζάκαρι Κουίντο στο «Star Trek Into Darkness»

Στην πρώτη ταινία υπήρξε η ιδανική ενσάρκωση του Σποκ. Ο Ζάκαρι Κουίντο επιστρέφει στο Star Trek Into Darkness (στις αίθουσες από τις 11 Ιουλίου), έχοντας να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις. Δείτε το αποκλειστικό βιντεάκι με σκηνές από την ταινία και με δηλώσεις των συντελεστών για τον αγαπημένο εξωγήινο του σύμπαντος των Trekkies.

Υπάρχει μία σκηνή στην τηλεοπτική σειρά Big Bang Theory που ο Λέναρντ λέει στον φίλο του, τον Σέλντον, προσπαθώντας να τον πείσει για τη σημασία της αλλαγής: «Μερικές φορές η αλλαγή είναι καλή. Ανησυχούσες και για το γεγονός ότι ο Ζάκαρι Κουίντο ανέλαβε τον ρόλο του Σποκ, αλλά τελικά σου άρεσε».

Ο Σέλντον απαντά: «Λέναρντ, σε παρακαλώ, κάθε φορά που τίθεται το θέμα της αλλαγής, μου αναφέρεις τον Ζάκαρι Κουίντο. Δεν μου αρέσει που ο ταχυδρόμος έχει καινούριο κούρεμα, αναφέρεις τον Ζάκαρι Κουίντο. Ανησυχώ που ξεκίνησε η αλλαγή της ώρας, μου μιλάς για τον Ζάκαρι Κουίντο. Ανησυχώ που τελείωσε η αλλαγή της ώρας, μου λες για τον Ζάκαρι Κουίντο. Θα στο πω για τελευταία φορά: ο Ζάκαρι Κουίντο ήταν ένα παράξενο, υπέροχο και ανεπανάληπτο γεγονός, οπότε σταμάτα να τον χρησιμοποιείς εναντίον μου»

Η στιχομυθία αυτή συνοψίζει τα αισθήματα πολλών θεατών για τον νέο Σποκ.

Επειδή ακριβώς οι θαυμαστές του Star Trek τον αγάπησαν τόσο πολύ, θα τον δούμε περισσότερο στην νέα περιπέτεια Star Trek Into Darkness.

Στο αποκλειστικό βιντεάκι του in.gr μπορεί κανείς να γνωρίσει τον Σποκ, όπως αυτός παρουσιάζεται στη νέα ταινία Star Trek.

Στο Star Trek into Darkness το πλήρωμα του θρυλικού Enterprise επιστρέφει στη Γη και ανακαλύπτει πως μια απίστευτα τρομοκρατική δύναμη που εδρεύει στην ίδια την οργάνωσή τους, απειλεί τον κόσμο με πλήρη καταστροφή.

Έχοντας, ταυτόχρονα, και προσωπικά ζητήματα να λύσει, ο κυβερνήτης Κερκ αναλαμβάνει επικεφαλής ενός ανθρωποκυνηγητού για να σταματήσει ένα άτομο – όπλο μαζικής καταστροφής.

Καθώς οι ήρωες της ταινίας εμπλέκονται σε ένα στρατηγικό παιχνίδι ζωής και θανάτου, η αγάπη θα αμφισβητηθεί, φιλίες θα καταστραφούν και θυσίες θα πρέπει να γίνουν από τη μόνη οικογένεια που γνώρισε ποτέ ο Κερκ: το ίδιο το πλήρωμά του.

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας επιστρέφει και πάλι ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς, ενώ οι Κρις Πάιν, Ζάκαρι Κουίντο, Ζόι Σαλντάνα και Σάιμον Πεγκ επιστρέφουν στους ρόλους τους.

Η ταινία θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 11 Ιουλίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τι είπε ο Τσικίνιο για Κάρμο, Ιωαννίδη και τον διαιτητή του τελικού του Conference League

Ο Τσικίνιο έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της Πορτογαλίας και μίλησε για αρκετά θέματα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024