Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι Burger Project συναντούν τον Καραγκιόζη στο Νομισματικό Μουσείο

Οι Burger Project συναντούν τον Καραγκιόζη στο Νομισματικό Μουσείο

Δύο Παρασκευές διαφορετικές από τις άλλες. Ένα μουσείο, ένα μουσικό σχήμα, ένας ταλαντούχος καραγκιοζοπαίχτης και ο Καραγκιόζης στο νησί των Κατεργαραίων. Την Παρασκευή 14 και την Παρασκευή 28 Ιουνίου, οι Burger Project ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Καραγκιόζη του Ηλία Καρελλά και παρουσιάζουν την παράσταση «Στo νησί των Κατεργαραίων» σε μια αναπάντεχη, διαδραστική εκδοχή (για μικρούς και μεγάλους) στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών.

Δύο Παρασκευές διαφορετικές από τις άλλες. Ένα μουσείο, ένα μουσικό σχήμα, ένας ταλαντούχος καραγκιοζοπαίχτης και ο Καραγκιόζης στο νησί των Κατεργαραίων.

Την Παρασκευή 14 και την Παρασκευή 28 Ιουνίου, οι Burger Project ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Καραγκιόζη του Ηλία Καρελλά και παρουσιάζουν την παράσταση «Στo νησί των Κατεργαραίων» σε μια αναπάντεχη, διαδραστική εκδοχή (για μικρούς και μεγάλους) στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών.

Η μουσική παράσταση είναι βασισμένη στην παλιά παραδοσιακή κωμωδία με τίτλο «Το ναυάγιο του Μπαρμπα-Γιώργου» ή «Ο Καραγκιόζης στη χώρα των Κατεργαραίων», που καταγράφηκε από τον Σωτήρη Σπαθάρη το 1955 και ανέβηκε στον μπερντέ και άλλων πολλών καλών καραγκιοζοπαικτών.

Ο Ηλίας Καρελλάς και το μουσικό σχήμα Burger Project διασκευάζουν την κλασική κωμωδία με μια σύγχρονη ματιά και σατιρίζουν την επικαιρότητα, ενώ οι θεατές συμμετέχουν ενεργά, συνομιλώντας και τραγουδώντας παρέα με τον Καραγκιόζη και το μουσικό συγκρότημα, και συνδράμοντας στον αυτοσχεδιασμό τους.

Μια μοναδική σύμπραξη που αναδεικνύει τη λαϊκή μας παράδοση με μια νέα δυναμική.

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 21:00 το βράδυ, η διάρκεια τους είναι 80 λεπτά και όπως λένε οι διοργανωτές, απευθύνονται σε παιδιά από δύο έως 102 χρόνων.

Το νομισματικό Μουσείο Αθηνών: Πανεπιστημίου 12, Αθήνα (απέναντι από το ΑΤΤΙΚΑ-στάση μετρό «Σύνταγμα») / τηλ: 210 3610067.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024