Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδει ο Ντάγκλας ότι ο καρκίνος του προκλήθηκε από το στοματικό σεξ

Διαψεύδει ο Ντάγκλας ότι ο καρκίνος του προκλήθηκε από το στοματικό σεξ

Ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας δεν είπε ότι ο καρκίνος του προήλθε από το στοματικό σεξ, δηλώνει ο εκπρόσωπός του, μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού που κάνει το γύρο του κόσμου. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα The Guardian, ο ηθοποιός φέρεται να δήλωσε ότι το είδος του καρκίνου του προκαλείται από τον HPV, ο οποίος προέρχεται από την αιδοιολειξία. Η εφημερίδα επιμένει ότι ο ηθοποιός έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση και δημοσιεύει το ηχητικό ντοκουμέντο για να το αποδείξει.

Ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας δεν είπε ότι ο καρκίνος του προήλθε από το στοματικό σεξ, δηλώνει ο εκπρόσωπός του, μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού που έκαναν το γύρο του κόσμου.

Ο Ντάγκλας διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από τρία χρόνια.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα The Guardian, ο ηθοποιός φέρεται να δήλωσε ότι το είδος του καρκίνου του προκαλείται από τον HPV, ο οποίος προέρχεται από την αιδοιολειξία.

Ωστόσο, σε ανακοίνωσή του στο BBC, ο εκπρόσωπος του 68χρονου σταρ ξεκαθάρισε ότι ο Μάικλ Ντάγκλας δεν μιλούσε για τον δικό του καρκίνο.

Στη συνέντευξή του στον Guardian, ο Ντάγκλας ερωτηθείς εάν μετανιώνει για τα τσιγάρα, τα ποτά και τα… ξενύχτια, δήλωσε ότι δεν μετανιώνει, καθώς το είδος του καρκίνο από το οποίο έπασχε προέρχεται από το στοματικό σεξ.

«Όχι. Ο Μάικλ Ντάγκλας δεν είπε ότι το στοματικό σεξ είναι η αιτία του καρκίνου του» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, Άλεν Μπάρι. Πρόσθεσε ότι υπάρχουν ιατρικά στοιχεία που συνδέουν το στοματικό σεξ με καρκίνο στο λαιμό, «αλλά ο Ντάγκλας δεν είπε ότι ήταν η αιτία στο συγκεκριμένο είδος καρκίνου».

Ο Guardian, όμως, επιμένει ότι ο ηθοποιός έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις και μάλιστα δημοσίευσε το ηχητικό ντοκουμέντο καθώς και τα ακριβή λόγια του Ντάγκλας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024