Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με 1,50 δολάριο την ημέρα θα ζήσει ο Μπεν Άφλεκ για φιλανθρωπικό σκοπό

Με 1,50 δολάριο την ημέρα θα ζήσει ο Μπεν Άφλεκ για φιλανθρωπικό σκοπό

Με 1,50 δολάριο την ημέρα θα προσπαθήσει να ζήσει για μία εβδομάδα ο διάσημος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ, λαμβάνοντας μέρος στην εκστρατεία «The Global Poverty Project's Live Below the Line», που ζητά από διάσημους να ξοδέψουν ελάχιστα χρήματα από τις 29 Απριλίου έως και τις 5 Μαΐου. Από την πρωτοβουλία αυτή θα συγκεντρωθούν χρήματα για διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως η UNICEF, το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα κλπ.

Με 1,50 δολάριο την ημέρα θα προσπαθήσει να ζήσει για μία εβδομάδα ο διάσημος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ, στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκστρατείας.

Θα λάβει μέρος στην εκστρατεία «The Global Poverty Project’s Live Below the Line», η οποία ζητά από διάσημους να ζήσουν με 1,50 δολάριο την ημέρα από τις 29 Απριλίου έως και τις 5 Μαΐου.

Από την πρωτοβουλία αυτή θα συγκεντρωθούν χρήματα για διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως είναι η UNICEF, το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα κλπ.

Μέχρι στιγμής, διασημότητες όπως ο Μπεν Άφλεκ, η Σοφία Μπους, ο Νικ Λασέ και ο Τζος Γκρόμπαν έχουν δεσμευτεί να συμμετάσχουν στην εκστρατεία, προκειμένου να υποστηρίξουν τις οργανώσεις που εργάζονται για την καταπολέμηση της φτώχειας, της εμπορίας ανθρώπων, καθώς και άλλων κρίσιμων παγκόσμιων προβλημάτων.

Ο Μπεν Άφλεκ έγραψε στο twitter του: «1,4 δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν με λιγότερα από 1,5 δολάριο την ημέρα. Συμμετέχω στο Live #BelowTheLine. Εσύ;».

Ταυτόχρονα, ο Άφλεκ συγκεντρώνει χρήματα για τον μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό που έχει ιδρύσει ο ίδιος, με όνομα «Πρωτοβουλία για το Ανατολικό Κονγκό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024