Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Διατροφή ζητεί από τον Άστον Κούτσερ η Ντέμι Μουρ

Διατροφή ζητεί από τον Άστον Κούτσερ η Ντέμι Μουρ

Η Ντέμι Μουρ ζητεί διατροφή από τον εν διαστάσει σύζυγό της Άστον Κούτσερ, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες. Η διεκδίκηση διατροφής της Μουρ από τον 35χρονο Κούτσερ είναι μια ασυνήθιστη κίνηση από την πλευρά της, καθώς ήταν από τις πιο καλοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1990. Ο Κούτσερ, πάλι, έχει γίνει ο πιο υψηλά αμειβόμενος τηλεοπτικός αστέρας.

Η αμερικανίδα ηθοποιός Ντέμι Μουρ ζητεί διατροφή από τον εν διαστάσει σύζυγό της Άστον Κούτσερ, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Πέμπτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Ο Κούτσερ, πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς Two and a Half Men του τηλεοπτικού δικτύου CBS, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την 50χρονη ηθοποιό το Δεκέμβριο του 2012, ύστερα από τουλάχιστον ένα χρόνο διάστασης του ζεύγους.

Η διεκδίκηση διατροφής της Μουρ από τον 35χρονο Κούτσερ είναι μια ασυνήθιστη κίνηση από την πλευρά της. Η Μουρ ήταν από τις πιο καλοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1990. Στη αίτηση διαζυγίου της δεν διευκρινίζεται το ακριβές ποσό για τη διατροφή.

Στις αιτήσεις διαζυγίου Κούτσερ και Μουρ επικαλούνται αγεφύρωτες διαφορές, ο Κούτσερ δεν ζητεί διατροφή από την εν διαστάσει σύζυγό του, ούτε αρνείται να της δώσει.

Το περιοδικό Forbes εκτιμά ότι ο Κούτσερ κέρδισε από τον Μάιο του 2011 έως τον Μάιο του 2012 το ποσό των 24 εκατομμυρίων δολαρίων και έγινε συνεπώς ο πιο υψηλά αμειβόμενος τηλεοπτικός αστέρας.

Ο δεσμός της Μουρ με τον Κούτσερ άρχισε λίγα χρόνια μετά το δεύτερο διαζύγιό της με τον Μπρους Ουίλις, με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες. Ο πρώτος γάμος της ήταν με τον μουσικό Φρέντι Μουρ.

Τότε ο Κούτσερ ήταν ένας νεαρός πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά That ’70s Show. Η σχέση τους μονοπώλησε τα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ κυρίως λόγω της διαφοράς ηλικίας τους, καθώς η Μουρ είναι 16 χρόνια μεγαλύτερή του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2005 στο Λος Άντζελες και χώρισε το Νοέμβριο του 2011 ύστερα από έξι χρόνια έγγαμου βίου, όταν μια γυναίκα από το Σαν Ντιέγκο είπε ότι είχε ένα σύντομο δεσμό με τον Κούτσερ.

Σήμερα ο ηθοποιός διατηρεί σχέση με την πρώην συμπαρουσιάστριά του στο That ’70s Show, την 29χρονη Μίλα Κούνις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλη η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν με τη διαιτησία

Έξω φρενών η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν, Χέιλ Καλχούν, με την διαιτησία. Εξαπέλυσε βολές κατά της EuroLeague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024