Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στροφή στη μεγάλη οθόνη ετοιμάζεται να κάνει η Σούζαν Μπόιλ

Στροφή στη μεγάλη οθόνη ετοιμάζεται να κάνει η Σούζαν Μπόιλ

Καριέρα στον κινηματογράφο ετοιμάζεται να κάνει η σκωτσέζα τραγουδίστρια, Σούζαν Μπόιλ, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «Βρετανία Έχεις Ταλέντο». Η Σούζαν Μπόιλ ετοιμάζεται να παίξει στο κινηματογραφικό έργο βρετανικής παραγωγής «Το Κερί των Χριστουγέννων» όπως δήλωσαν οι παραγωγοί της ταινίας. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα στην Βρετανία και τη Νήσο του Μαν.

Καριέρα στον κινηματογράφο ετοιμάζεται να κάνει η σκωτσέζα τραγουδίστρια, Σούζαν Μπόιλ, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «Βρετανία Έχεις Ταλέντο».

Η Σούζαν Μπόιλ ετοιμάζεται να παίξει στο κινηματογραφικό έργο βρετανικής παραγωγής «Το Κερί των Χριστουγέννων» όπως δήλωσαν οι παραγωγοί της ταινίας. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα στην Βρετανία και τη Νήσο του Μαν.

Η ταινία, η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Μαξ Λουκάντο, αφηγείται την ιστορία ενός μυστηριώδους πνεύματος το οποίο εισέρχεται σε ένα κερί και αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων του Γκλάντμπουρι λίγο πριν τον 20ο αιώνα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ποιον ρόλο θα παίξει η Μπόιλ. «Είναι πολύ ευχάριστο να δουλεύω με όλους αυτούς τους ανθρώπους και είναι μια φανταστική εμπειρία για μένα να είμαι μέρος αυτής της ομάδας» δήλωσε η τραγουδίστρια. «Πραγματικά απολαμβάνω να ντύνομαι με τα ρούχα της εποχής και να γυρίζω πίσω στο χρόνο, παρά το γεγονός ότι στην τοποθεσία που γίνονται τα γυρίσματα το κρύο είναι ιδιαίτερα τσουχτερό».

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Τζον Στίβενσον και θα προβληθεί στους κινηματογράφους την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Γεμάτη από νωρίς η Θυρα 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Σχεδόν 1 ώρα πριν από την έναρξη του μεγάλου ημιτελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα, η Θύρα 7 έχει γεμίσει από τους φίλους των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024