Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προϊστορικές αποτυχίες για τρελά γέλια

Προϊστορικές αποτυχίες για τρελά γέλια

«Οι Κρουντς» δεν είναι μια συνηθισμένη οικογένεια. Είναι μία προϊστορική οικογένεια, η πρώτη από καταβολής κόσμου, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Dreamworks. Στα απολαυστικά βιντεάκια που δημοσιεύονται αποκλειστικά στο in.gr βλέπουμε τις προϊστορικές τους αποτυχίες, καθώς προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο γύρω τους.

«Οι Κρουντς» δεν είναι μια συνηθισμένη οικογένεια. Είναι μία προϊστορική οικογένεια, η πρώτη από καταβολής κόσμου, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Dreamworks.

Στα απολαυστικά βιντεάκια που δημοσιεύονται αποκλειστικά στο in.gr βλέπουμε τις προϊστορικές τους αποτυχίες, καθώς προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο γύρω τους.

Στα βιντεάκια οι Κρουντς προσπαθούν να βγάλουν φωτογραφίες, να φτιάξουν το πρώτο ζευγάρι γυαλιών ηλίου και να μάθουν το σκύλο τους να φέρνει πίσω την μπάλα που του πέταξαν. Όλα καταλήγουν σε αποτυχία

Όταν η σπηλιά που τους προστάτευε από τους κινδύνους καταστρέφεται, οι Κρουντς θα αναγκαστούν να διασχίσουν ένα καταπληκτικό τοπίο. Εκεί ανακαλύπτουν έναν απίστευτο νέο κόσμο, γεμάτο φανταστικά πλάσματα, που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

Στην αγγλική της εκδοχή, τις φωνές των ηρώων θα χαρίσουν οι ηθοποιοί Νίκολας Κέιτζ, Έμα Στόουν, Ράιαν Ρέινολντς και Κάθριν Κίνερ.

Η ταινία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 18 Απριλίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτζωκας: Τι έλεγε για τον ΜακΚισικ στις 8/11 – Ποσό δικαιώθηκε έξι μήνες μετά (vid)

Τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν ως αποτέλεσμα την συγκεκριμένη εικόνα του Σακίλ ΜακΚίσικ στην σειρά με την Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024