Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θερινό σινεμά στα Βοτσαλάκια, αναψυκτήριο και πάρκινγκ στη Φρεαττύδα

Θερινό σινεμά στα Βοτσαλάκια, αναψυκτήριο και πάρκινγκ στη Φρεαττύδα

Θερινός κινηματογράφο 248 θέσεων με κυλικείο και οργανωμένο πάρκινγκ πρόκειται να δημιουργηθεί στα Βοτσαλάκια της Καστέλλας, μία από τις λίγες ελεύθερες παραλίες του Πειραιά. Αλλά και στην Φρεαττύδα της Πειραϊκής ακτής, όπου βρίσκονται τα κατάλοιπα του Κονώνειου τείχους πρόκειται να κατασκευασθεί αναψυκτήριο και πάρκινγκ.

Θερινός κινηματογράφο 248 θέσεων με κυλικείο και οργανωμένο πάρκινγκ πρόκειται να δημιουργηθεί στα Βοτσαλάκια της Καστέλλας, μία από τις λίγες ελεύθερες παραλίες του Πειραιά.

Αλλά και στην Φρεαττύδα της Πειραϊκής ακτής, όπου βρίσκονται τα κατάλοιπα του Κονώνειου τείχους πρόκειται να κατασκευασθεί αναψυκτήριο και πάρκινγκ.

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) έλαβε τις αποφάσεις, με γνώμονα να είναι αυτές αναστρέψιμες, σε περίπτωση που υπάρξει στο μέλλον ένα συνολικό και υπεύθυνο πρόγραμμα ανάδειξης των ακτών να μπορεί να εφαρμοστεί.

Στα Βοτσαλάκια βρίσκονται σήμερα ένα κολυμβητήριο, ένα μικρό μικρό γήπεδο τένις και ένα αναψυκτήριο 60 τ.μ. Το τελευταίο είναι ένα αυθαίρετο κτίσμα του δήμου, ο οποίος μάλιστα ζητούσε και άδεια για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε ημιστεγασμένο χώρο. Το αίτημα του δήμου απορρίφθηκε, επιτράπηκε όμως η χρήση ενός χώρου στην παραλία προκειμένου να τοποθετηθούν ομπρέλες καθώς η λειτουργία κέτερινγκ στο άνδηρο του κολυμβητηρίου, αλλά χωρίς να υπάρξει η άλλη νέα εγκατάσταση.

Στην Φρεαττύδα, από την άλλη, εγκρίθηκε η δημιουργία αναψυκτηρίου 30 τ.μ. με επιπλέον 30 τ.μ. υπαίθριου χώρου για τραπεζοκαθίσματα, καθώς και η λειτουργία οργανωμένου πάρκινγκ 250 τ.μ. Αυστηρή εντολή δόθηκε για την απομάκρυνση των τεράστιων κάδων απορριμάτων που υποβιβάζουν το χώρο αλλά και για την κατεδάφιση όλων των παραπηγμάτων που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή από διάφορους συλλόγους συντελώντας σε μία εικόνα υποθάθμισης. Όπως τονίζει το ΚΑΣ, για την άσχημη εικόνα που δίνει σήμερα η περιοχή θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν τόσο ο δήμος όσο και οι αστυνομικές αρχές εφ΄ όσον υπάρχουν παραβάσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024