Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σκηνές από το φαντασμαγορικό «Οζ, Μέγας και Παντοδύναμος»

Σκηνές από το φαντασμαγορικό «Οζ, Μέγας και Παντοδύναμος»

Έναν πολύχρωμο κόσμο σε τεχνικόλορ αποκαλύπτει το πρώτο κλιπ της ταινίας «Οζ, Μέγας και Παντοδύναμος» που παρουσιάζεται αποκλειστικά στο in.gr. Σε αυτό ο διάσημος Μάγος του Οζ ταξιδεύει μέσα σε μία σαπουνόφουσκα, μιλά στους κατοίκους της χώρας του Οζ και καλείται να αντιμετωπίσει μία κακιά μάγισσα.

Έναν πολύχρωμο κόσμο σε τεχνικόλορ αποκαλύπτει το πρώτο κλιπ της ταινίας «Οζ, Μέγας και Παντοδύναμος» που παρουσιάζεται αποκλειστικά στο in.gr.

Σε αυτό ο διάσημος Μάγος του Οζ ταξιδεύει μέσα σε μία σαπουνόφουσκα, μιλά στους κατοίκους της χώρας του Οζ και καλείται να αντιμετωπίσει μία κακιά μάγισσα.

Οι πρώτες εικόνες είναι εντυπωσιακές.

Ο σκηνοθέτης της τριλογίας Spider-Man, Σαμ Ράιμι αποφάσισε να δώσει σάρκα και οστά στους φανταστικούς τόπους που περιγράφει στα βιβλία του ο Λ.Φρανκ Μπάουμ, χωρίς να επαναπαυτεί στη ψηφιακή τεχνολογία.

Σαν τον πρωταγωνιστή της ταινίας που επιστρατεύει την επινοητικότητα του, ο σκηνοθέτης επιλέγει να στήσει πραγματικά σκηνικά για να μεταδώσει με αυθεντικότητα την αίσθηση της μαγείας, που δεν είναι άλλη από την ψευδαίσθηση.

Με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Φράνκο και τις πιο αιθέριες γυναικείες παρουσίες του Χόλυγουντ (Ρέιτσελ Βάιζ, Μισέλ Ουίλιαμς και Μίλα Κόυνις) να υποδύονται τρεις μάγισσες, το «Οζ Μέγας και Παντοδύναμος» διαθέτει τη στόφα μιας κλασικής φαντασμαγορικής περιπέτειας.

Υπόθεση:

Ο Όσκαρ (Ζωροάστρης Φάντριγκ Ισαάκ Νόρμαν Χένκελ Εμμανουήλ Αμβρόσιος) Ντιγκς είναι ένας πονηρός ερασιτέχνης μάγος, που δουλεύει σε ένα περιπλανώμενο τσίρκο κάπου στο σκονισμένο Κάνσας.

Μία μέρα αποφασίζει να αναζητήσει την περιπέτεια και επιβιβάζεται σε ένα αερόστατο με προορισμό τη γεμάτη ζωντάνια και εκπλήξεις Χώρα του Οζ. Ενώ όλα δείχνουν ότι έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού, αφού δόξα και τιμή του χαρίζονται απλόχερα, θα έρθει πολύ σύντομα αντιμέτωπος με τρεις –πολύ
διαφορετικές μεταξύ τους- μάγισσες και όλα θα αλλάξουν.

Η Θεοδώρα (Μίλα Κούνις), η Εβανόρα (Ρέιτσελ Βάιζ) και η Γκλίντα (Μισέλ Ουίλιαμς) ασχολούνται με ιδιαίτερο ζήλο, η καθεμία για δικούς της λόγους, με το αν αυτός ο νεοφερμένος ομορφονιός είναι ο σπουδαίος μάγος που όλοι περιμένουν.

Ο απρόθυμος Όσκαρ θα κληθεί να αποδείξει την αξία του και να βρει λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του μαγικού αυτού τόπου. Στην προσπάθεια του να ανακαλύψει ποιος είναι καλός και ποιος όχι, ο ήρωας θα επιστρατεύσει τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα αλλά
και την εξυπνάδα του, προκειμένου να μεταμορφωθεί όχι μόνο σε πανίσχυρο Μάγο της Χώρας του Οζ, αλλά και σε καλύτερο άνθρωπο.

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Μαρτίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024