Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Ριζ Γουίδερσπουν «υποκλίνεται» στο ταλέντο της Ναόμι Γουότς

Η Ριζ Γουίδερσπουν «υποκλίνεται» στο ταλέντο της Ναόμι Γουότς

Τον θαυμασμό της για την ηθοποιό Ναόμι Γουότς μοιράστηκε με το περιοδικό Entertainment Weekly η Ριζ Γουίδερσπουν, κάτοχος Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για το Walk The Line. Η Γουίδερσπουν εξήρε την ερμηνεία της Ν.Γουότς στην ταινία The Impossible που διηγείται μια πραγματική ιστορία που εκτυλίσσεται μετά το τσουνάμι του 2004 στην Νοτιοανατολική Ασία. Πριν από λίγες ημέρες η Κέιτ Μπλάνσετ είχε αποτίσει φόρο τιμής στην ερμηνεία της Μαριόν Κοτιγιάρ στην ταινία Σώμα με Σώμα, μέσα από το περιοδικό Variety.

Τον θαυμασμό της για την ηθοποιό Ναόμι Γουότς μοιράστηκε με το περιοδικό Entertainment Weekly η Ριζ Γουίδερσπουν, κάτοχος Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για το Walk The Line.

Η Γουίδερσπουν εξήρε την ερμηνεία της Ν.Γουότς στην ταινία The Impossible που διηγείται μια πραγματική ιστορία που εκτυλίσσεται μετά το τσουνάμι του 2004 στην Νοτιοανατολική Ασία.

«Γεια σου Ναόμι. Ξέρω ότι δεν γνωρίζουμε καλά η μία την άλλη. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα που επικοινωνώ μαζί σου, αλλά απλά δεν μπορούσα να συγκρατήσω τον ενθουσιασμό μου για την ερμηνεία σου στο The Impossible» γράφει η ηθοποιός.

Και συνεχίζει: «Ουάου. Απλά ουάου. Εντυπωσιάστηκα από την ταινία. Η ιστορία επιβίωσης και οι εκπληκτικές σκηνές του τσουνάμι, καθώς και οι ερμηνείες όλου του καστ ήταν εξαιρετικές. Σίγουρα μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να μιλήσω για 24 ώρες μετά που είδα την ταινία».

«Αλλά η πνοή της ταινίας είσαι εσύ» λέει η Γουίδερσπουν. «Η σκληρή σωματική σου ερμηνεία, η δύναμη του μητρικού πνεύματός σου και οι συγκινητικές στιγμές που κρατιέσαι από τη ζωή με κάθε ρανίδα της ύπαρξής σου, είναι φανταστικές» συνεχίζει η ηθοποιός, συγκρίνοντας την ερμηνεία της Γουότς με εκείνη της Μέριλ Στριπ στην Εκλογή της Σόφι.

«Εάν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό (και θα χόρευα στη Σάνσετ Μπούλεβαρντ για σένα), θα κρατήσεις όλα τα όμορφα αγαλματάκια που υπάρχουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου» αναφέρει η ηθοποιός.

Η Ναόμι Γουότς είναι υποψήφια για καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε δραματική ταινία για το The Impossible -η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στην Ελλάδα από 1η Ιανουαρίου.

Πριν από λίγες ημέρες μια αντίστοιχη επιστολή θαυμασμού είχε γράψει και η Κέιτ Μπλάνσετ για την ερμηνεία της Μαριόν Κοτιγιάρ στην ταινία Σώμα με Σώμα για λογαριασμό του περιοδικού Variety.

Σε εκείνη την επιστολή, η Μπλάνσετ έγραφε: «Η Μαριόν έπλασε μία ηρωίδα αξιοπρεπή και ειλικρινή, εξαφανίζοντας τον εαυτό της ώστε να μας παρασύρει σ’ έναν κόσμο που δε θα γνωρίζαμε ποτέ χωρίς εκείνη. Η ερμηνεία της είναι σαν το ίδιο το φιλμ: απρόβλεπτη, ωμή, εκρηκτική. Με μια λέξη: απλά συγκλονιστική. Ναι, ξανά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο τρελό» – Έκλεισαν πάλι το Πασαλιμάνι οι φίλοι του Ολυμπιακού

«Για αυτό θα ζω με όνειρο τρελό, ο Θρύλος να σηκώσει το ευρωπαϊκό»... Και κάπως έτσι αυτό το σύνθημα παίρνει σάρκα και οστά και για το μπάσκετ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024