Δευτέρα 13 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι πρώτες εικόνες από τον μεταμοντέρνο «Γκάτσμπι» του Μπαζ Λούρμαν

Οι πρώτες εικόνες από τον μεταμοντέρνο «Γκάτσμπι» του Μπαζ Λούρμαν

Μπορεί να έχει ταυτιστεί κινηματογραφικά με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, όμως, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα κάνει ότι μπορεί για να δώσει τη δική του εκδοχή. Ο λόγος για τον Μεγάλο Γκάτσμπι, τον ήρωα του μυθιστορήματος του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, που μεταφέρει στο σινεμά ο Μπαζ Λούρμαν (Moulin Rouge). Το πρώτο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα και αποκαλύπτει ένα σύμπαν λαμπερό και υπερβολικό (από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο σκηνοθέτης), δείχνοντας ότι ο ήρωας του Φιτζέραλντ αποτελεί φυσική επιλογή για τον σκηνοθέτη.

Μπορεί να έχει ταυτιστεί κινηματογραφικά με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, όμως, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα κάνει ότι μπορεί για να δώσει τη δική του εκδοχή. Ο λόγος για τον Μεγάλο Γκάτσμπι, τον ήρωα του μυθιστορήματος του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, που μεταφέρει στο σινεμά ο Μπαζ Λούρμαν (Moulin Rouge).

Το πρώτο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα και αποκαλύπτει ένα σύμπαν λαμπερό και υπερβολικό (από αυτά που μας έχει συνηθίσει ο σκηνοθέτης), δείχνοντας ότι ο ήρωας του Φιτζέραλντ αποτελεί φυσική επιλογή για τον σκηνοθέτη.

Δείτε το τρέιλερ

Η Βρετανίδα Κάρεϊ Μάλιγκαν αναλαμβάνει τον ρόλο της Ντέιζι Μπιουκάναν, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Τόμπι Μαγκουάιρ.

Τα γυρίσματα της ταινίες πραγματοποιήθηκαν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εικονοκλάστης Μπαζ Λούρμαν έχει δώσει μικρά διαμάντια όπως το Ρωμαίος και Ιουλιέτα -και πάλι με τον Ντι Κάπριο- και το Moulin Rouge (αλλά και αποτυχίες όπως την Αυστραλία).

Στο αριστουργηματικό μυθιστόρημά του, ο Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ συλλαμβάνει την εποχή της τζαζ, καταδεικνύοντας την ψευδαίσθηση του αμερικανικού ονείρου και της πολυτελούς ζωής των κατοίκων του Λονγκ Άιλαντ.

Η ταινία The Great Gatsby θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2012.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Στίλερ ορίστηκε από την ΚΕΔ για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Τον Τομπίας Στίλερ όρισε η ΚΕΔ για το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού κι ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (15/05, 20:00) – Ολλανδός στην Τούμπα και ο Σιδηρόπουλος στο Λαμίας – Άρης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Μαϊου 2024