Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απαγορεύτηκε στη Βρετανία διαφήμιση γνωστής εταιρείας ρούχων

Απαγορεύτηκε στη Βρετανία διαφήμιση γνωστής εταιρείας ρούχων

Κατηγορηματικά «όχι» στη δημοσίευση διαφήμισης της εταιρείας Miu Miu του ομίλου Prada είπε η αρμόδια βρετανική ρυθμιστική αρχή. Η επιτροπή έκρινε ως «ανεύθυνη» την πρωτοβουλία της εταιρείας να παρουσιάσει ένα 14χρονο κορίτσι να κλαίει στις ράγες τρένου... Κεντρικό πρόσωπο της διαφήμισης είναι η νεαρή ηθοποιός Χάιλι Στάινφιλντ, γνωστή από το ρόλο της στο «Αληθινό Θράσος» των αδελφών Κοέν, που της χάρισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' γυναικείου ρόλου.

Κατηγορηματικά «όχι» στη δημοσίευση διαφήμισης της εταιρείας Miu Miu του ομίλου Prada είπε η αρμόδια βρετανική ρυθμιστική αρχή.

Η επιτροπή έκρινε ως «ανεύθυνη» την πρωτοβουλία της εταιρείας να παρουσιάσει ένα 14χρονο κορίτσι να κλαίει στις ράγες τρένου…

Κεντρικό πρόσωπο της διαφήμισης είναι η νεαρή ηθοποιός Χάιλι Στάινφιλντ, γνωστή από το ρόλο της στο «Αληθινό Θράσος» των αδελφών Κοέν, που της χάρισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, η επιτροπή αναφέρει στην απόφασή της ότι η διαφήμιση προέβαλε ένα νεαρό κορίτσι σε μία δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση και αυτό κρίθηκε «ανεύθυνο».

Η Prada, απαντώντας για λογαριασμό της Miu Miu, υποστήριξε ότι η διαφήμιση ήταν μέρος μίας σοβαρής καμπάνιας υψηλής ραπτικής, που απευθύνεται σε ενήλικες γυναίκες.

Ανέφερε, δε, ότι στόχος ήταν η διαφήμιση, με την υπογραφή του διάσημου φωτογράφου Μπρους Γουέμπερ, να παραπέμπει σε πλατό μίας φανταστικής ταινίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Προκαλεί ίλιγγο το χρηματικό έπαθλο του φετινού Ρολάν Γκαρός (vids)

Αυξημένο 7.8% συγκριτικά με την περσινή σεζόν, με το συνολικό ποσό να φτάνει 53.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024