Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου

Τρεις νέες ταινίες αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες. Τα έργα του Σαίξπηρ γράφτηκαν από τον ίδιο τον βάρδο ή από κάποιον... Ανώνυμο; Ο Τομ Τίκβερ (Τρέξε Λόλα, Τρέξε) επιστρέφει, το ίδιο και ο Έντουαρντ και η Μπέλα στο πρώτο μέρος της νέας ταινίας Twilight.

Τρεις νέες ταινίες αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες. Τα έργα του Σαίξπηρ γράφτηκαν από τον ίδιο τον βάρδο ή από κάποιον… Ανώνυμο; Ο Τομ Τίκβερ (Τρέξε Λόλα, Τρέξε) επιστρέφει, το ίδιο και ο Έντουαρντ και η Μπέλα στο πρώτο μέρος της νέας ταινίας Twilight.

  • Δείτε περισσότερα για τις ταινίες και τις αίθουσες προβολής στο Ψυχαγωγία in.gr

Ανώνυμος

Μπορεί οι απλοί θεατρόφιλοι να υμνούμε εδώ και αιώνες το έργο του Σαίξπηρ, ωστόσο πολλές είναι οι θεωρίες συνωμοσίας που περιβάλλουν το έργο του. Με μία τέτοια ασχολείται ο Ρόλαντ Έμεριχ (2012, Ημέρα Ανεξαρτησίας) ασχολείται με ένα πολιτικό θρίλερ εποχής που αναζητά την ταυτότητα του… «πραγματικού» συγγραφέα των σαιξπηρικών έργων, το οποίο δεν συγκέντρωσε, πάντως, και τα καλύτερα σχόλια. Με τους: Ρις Ίφανς, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Ντέιβιντ Θιούλις, Σεμπάστιαν Αρμέστο.

Χαραυγή: Μέρος Α

Οι φαν της σειράς ταινιών Twilight μπορούν να παρακολουθήσουν τις νέες περιπέτειες του βρικόλακα Έντουαρτ και της αγαπημένης του, Μπέλα. Στη Χαραυγή, το πρώτο μέρος της τελευταίας ταινίας της σειράς, βρίσκουμε τον Έντουαρτ και τη Μπέλα παντρεμένους. Όταν η Μπέλα μένει έγκυος, το παιδί που κυοφορεί απειλεί τη ζωή της, ενώ ο Τζέικομπ και οι άλλοι λύκοι στρέφονται εναντίον τους. Του Μπιλ Κόντον με τους Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στούαρτ και Τέιλορ Λότνερ.

Τρίο

Με ένα ερωτικό τρίγωνο καταπιάνεται στη νέα του ταινία ο Γερμανός σκηνοθέτης, Τομ Τίκβερ. Η Χάνα και ο Σιμόν, παντρεμένοι εδώ και 20 χρόνια, ερωτεύονται τον ίδιο άνδρα, τον Άνταμ. Η ταινία έρχεται στη χώρα μας περίπου 1,5 χρόνο μετά την ολοκλήρωσή της. Με τους: Ντέιβιντ Στρίσοβ, Σόφι Ρόις, Σεμπάστιαν Σίπερ.

Παράλληλα, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας διοργανώνεται έως τις 24 Νοεμβρίου η 3η Εβδομάδα Ισπανικού Κινηματογράφου. Κερδίστε προσκλήσεις

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024