Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Ανίτα Έκμπεργκ γίνεται 80 ετών και «δεν μετανιώνει για τίποτα»

Η Ανίτα Έκμπεργκ γίνεται 80 ετών και «δεν μετανιώνει για τίποτα»

Την ερχόμενη Πέμπτη, η Ανίτα Έκμπεργκ, η πρωταγωνίστρια του πασίγνωστου έργου La Dolce vita του Φεντερίκο Φελίνι, ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 80ά της γενέθλια. Η Σουηδή ντίβα βρίσκεται σε ένα νοσοκομείο της Ρώμης και η μόνη της συντροφιά για τη μεθαυριανή γιορτή θα είναι οι καλόγριες του νοσοκομείου που της συμπεριφέρονται με μεγάλη αγάπη. «Αισθάνομαι κάπως μόνη, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα. Ερωτεύτηκα, έκλαψα, ένιωσα τρελή ευτυχία» λέει σε άρθρο της στην Corriere della Sera, μιλώντας για τον έρωτα, τον Φελίνι και τη «Γλυκιά Ζωή».

Την ερχόμενη Πέμπτη, η Ανίτα Έκμπεργκ, η πρωταγωνίστρια του πασίγνωστου έργου «La Dolce vita» του Φεντερίκο Φελίνι, ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 80ά της γενέθλια.

Η Σουηδή ντίβα βρίσκεται σε ένα νοσοκομείο της Ρώμης, όπου υποβάλλεται σε φυσικοθεραπεία μετά από επέμβαση στο μηρό, και η μόνη της συντροφιά για τη μεθαυριανή γιορτή θα είναι οι καλόγριες του νοσοκομείου που της συμπεριφέρονται με μεγάλη αγάπη.

«Αισθάνομαι κάπως μόνη, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα. Ερωτεύθηκα, έκλαψα, ένιωσα τρελή ευτυχία. Στην ζωή μου, έχασα και κέρδισα» λέει η πρωταγωνίστρια του αριστουργήματος του Φεντερίκο Φελίνι» σε άρθρο της στην εφημερίδα Corriere della Sera.

Η «Γλυκιά ζωή», όπως συνεχίζουν να τονίζουν πολλοί κριτικοί, συμβολίζει τελικά την κατεξοχήν κινηματογραφική ταινία. Ο κινηματογράφος μέσα στον κινηματογράφο, μια Αιώνια Πόλη μαγεμένη, πριν 51 χρόνια, το θρυλικό μπάνιο με το Μαρτσέλο Μαστρογιάνι μέσα στην Φοντάνα Ντι Τρέβι.

Στις προτάσεις γάμου και στα φλερτ της Έκμπεργκ, όπως αποκαλύπτει η ίδια, συγκαταλέγονται και τα ονόματα τον Τζάνι Ανιέλι και Φρανκ Σινάτρα.

Σήμερα, μιλά με μεγάλη αίσθηση της πραγματικότητας, των χρόνων που περνούν, τις ομορφιάς της και της προσωπικότητάς της, που κατέκτησαν τον Φελίνι.

«Είχα κερδίσει τον τίτλο της Μις Σουηδία, αλλά δεν νομίζω ότι μέτρησε μόνο αυτό. Ο Φεντερίκο ήξερε να διαβάζει τις καρδιές των ηθοποιών και να τους διευθύνει λες και επρόκειτο για πεταλούδες», λέει η Έκμπεργκ.

Τώρα, η μόνη της επιθυμία, είναι να μπορέσει να γυρίσει στην βίλα της, σε ένα λόφο λίγο έξω από την Ρώμη και να ξαναρχίσει να παίζει με το λυκόσκυλό της.

Μπορεί να μην παντρεύτηκε και να μην έκανε παιδιά, να βρίσκεται στο νοσοκομείο, συχνά χωρίς παρέα, αλλά από την συνομιλία της με τον ιταλικό Τύπο, αυτό που προκύπτει με σαφήνεια, είναι ότι η εντυπωσιακή και «εξωτική» Ανίτα Έκμπεργκ, αισθάνεται κάθε άλλο παρά πικραμένη και ανικανοποίητη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ματέο υποκλίθηκε στον Μπαρτζώκα: «Είναι ηγέτης, έχει βάλει τη σφραγίδα του στον Ολυμπιακό»

Ο Τσους Ματέο μίλησε για τον ημιτελικό της Euroleague μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024