Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ένιωθα αξιολύπητος» λέει για τον γάμο του με τη Τζένιφερ Άνιστον ο Μπραντ Πιτ

«Ένιωθα αξιολύπητος» λέει για τον γάμο του με τη Τζένιφερ Άνιστον ο Μπραντ Πιτ

Βούτυρο στο ψωμί των life style εκπομπών σε όλο τον κόσμο αναμένεται να αποτελέσει η συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Parade ο Μπραντ Πιτ. Ο διάσημος ηθοποιός, με εκατομμύρια θαυμαστριών ανά την υφήλιο, δεν αφήνει κανένα περιθώριο συζήτησης για το διαζύγιό του από τη Τζένιφερ Άνιστον. «Ένιωθα αξιολύπητος» λέει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως προσπαθούσε μέσα από τις ταινίες να κάνει τη ζωή του ενδιαφέρουσα, αφού ο έγγαμος βίος τον είχε απογοητεύσει...

Βούτυρο στο ψωμί των life style εκπομπών σε όλο τον κόσμο αναμένεται να αποτελέσει η συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Parade ο Μπραντ Πιτ. Ο διάσημος ηθοποιός, με εκατομμύρια θαυμαστριών ανά την υφήλιο, δεν αποφεύγει να αναφερθεί στο γάμο του με την Τζένιφερ Άνιστον και δεν αφήνει κανένα περιθώριο συζήτησης για το διαζύγιό τους.

«Ένιωθα αξιολύπητος» λέει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας μάλιστα πως προσπαθούσε μέσα από τις ταινίες να κάνει τη ζωή του ενδιαφέρουσα, αφού ο έγγαμος βίος τον είχε απογοητεύσει.

«Ήταν σαφές πλέον ότι προσπαθούσα να βρω ταινίες όπου οι πρωταγωνιστές είχαν μία ενδιαφέρουσα ζωή, αλλά εγώ ο ίδιος δεν ζούσα μία ενδιαφέρουσα ζωή. Πιστεύω ότι ο γάμος μου είχε κάποια σχέση με αυτό, καθώς προσποιόμουν ότι ήταν κάτι διαφορετικό απ’ ότι ήταν στην πραγματικότητα» συμπληρώνει.

Ο Αμερικανός σταρ βάζει τέλος και στις φήμες για τη σχέση του με την Αντζελίνα Τζολί, καθώς δηλώνει αφοσιωμένος στην οικογένεια που έχουν αποκτήσει.

«Είμαι ικανοποιημένος με τις επιλογές μου, βρήκα τη γυναίκα που αγαπώ και δημιούργησα μία οικογένεια την οποία λατρεύω. Το να φτιάξεις οικογένεια είναι μία ριψοκίνδυνη απόφαση, γιατί όσο πιο πολύ αγαπάς τον άλλον, τόσο πιο πολύ πονάς όταν χωρίζεις» σημειώνει.

«Μία από τις σημαντικότερες και πιο έξυπνες αποφάσεις που έχω πάρει είναι να επιλέξω την Άντζι για μητέρα των παιδιών μου. Είναι εκπληκτική μητέρα. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που την έχω δίπλα μου» υπογραμμίζει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024