Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η νεκροψία δεν έδειξε τα αίτια θανάτου της Γουάινχαουζ, αναμένονται οι τοξικολογικές

Η νεκροψία δεν έδειξε τα αίτια θανάτου της Γουάινχαουζ, αναμένονται οι τοξικολογικές

Δεν εξακριβώθηκαν με τη νεκροψία τα αίτια θάνατου της Έιμι Γουάινχαουζ όπως ανέφερε, η βρετανική αστυνομία, η οποία περιμένει τώρα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί τι οδήγησε στο θάνατο της 27χρονης τραγουδίστριας. Παράλληλα, δεν βρέθηκαν ενδείξες εγκληματικής ενέργειας στο διαμέρισμα όπου είχε βρεθεί νεκρή η Γουάινχαουζ. Η κηδεία της τραγουδίστριας θα γίνει την Τρίτη σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως ανακοίνωσαν οι συγγενείς της.

Δεν εξακριβώθηκαν με τη νεκροψία τα αίτια θάνατου της Έιμι Γουάινχαουζ όπως ανέφερε, η βρετανική αστυνομία, η οποία περιμένει τώρα τα αποτελέσματα περαιτέρω τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί τι οδήγησε στο θάνατο της 27χρονης τραγουδίστριας.

Tα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναμένονται μέσα σε δύο με τέσσερις εβδομάδες. H τραγουδίστρια πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Παράλληλα, η βρετανική αστυνομία ανέφερε πως δεν βρήκε στοιχεία ή ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας στο διαμέρισμα της Γουάινχαουζ στο Κάμντεν, όπου η τραγουδίστρια είχε βρεθεί νεκρή το Σάββατο.

Η βρετανική αστυνομία πάντως ξεκίνησε τη Δευτέρα, και διέκοψε για τις 26 Οκτωβρίου, έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της Έιμι Γουάινχαουζ.

Οι γονείς της και ο αδερφός της αναγνώρισαν το πρωί της Δευτέρας τη σορό της 27χρονης και ετοιμάζονται για την κηδεία της, που θα γίνει σε στενό κύκλο πιθανότατα την Τρίτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Οι εξελίξεις με τον Αργεντίνο μπακ ενόψει τελικού Conference με την Φιορεντίνα και τα αποθεωτικά σχόλια των παικτών του Ολυμπιακού για τον Ποντένσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024