Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στον ρυθμό του αργεντίνικου τάνγκο το θέατρο του Λυκαβηττού στις 18 Ιουλίου

Στον ρυθμό του αργεντίνικου τάνγκο το θέατρο του Λυκαβηττού στις 18 Ιουλίου

Γνωστοί καλλιτέχνες από τη μακρινή Αργεντινή ανεβαίνουν στη σκηνή του Λυκαβηττού, στις 18 Ιουλίου, για να αφηγηθούν μικρές ερωτικές ιστορίες μιας εκρηκτικής μουσικοχορευτικής παράστασης με τίτλο «Tango Azul». Τρία χορευτικά ζευγάρια αναλαμβάνουν μέσα από τις αριστοτεχνικές χορευτικές τους κινήσεις, αλλά και μέσα από τους ερωτικούς στίχους των τραγουδιών, να μυήσουν τους θεατές στο απόλυτο πάθος ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, στον πόνο εκείνου που χάνει ό,τι ποθεί, στην ερωτική απόγνωση.

Γνωστοί καλλιτέχνες από τη μακρινή Αργεντινή ανεβαίνουν στη σκηνή του Λυκαβηττού, στις 18 Ιουλίου, για να αφηγηθούν μικρές ερωτικές ιστορίες μιας εκρηκτικής μουσικοχορευτικής παράστασης με τίτλο «Tango Azul».

Το Θέατρο του Λυκαβηττού θα μεταμορφωθεί σε μια Μιλόνγκα, το γνωστό και ιστορικό μπαρ της Αργεντινής. Τρία χορευτικά ζευγάρια και μια τραγουδίστρια συναντιούνται ύστερα από καιρό για να «αφηγηθούν» με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο σύντομες ιστορίες από το παρελθόν και το παρόν τους.

Έξι γνωστοί χορευτές, οι Πάμπλο Ογιέδα και Μπεατρίς Ρομέρο, οι Ντανιέλ Φερό και Λορένα Μέρμελσταϊν και οι Χόρχε Ραμίρες και Νελίδα Μιλιόνε, αλλά και μία σημαντική ερμηνεύτρια η Πατρίσια Νόρα -που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Tango Pasion- αναλαμβάνουν μέσα από τις αριστοτεχνικές χορευτικές τους κινήσεις, αλλά και μέσα από τους ερωτικούς στίχους των τραγουδιών, να μυήσουν τους θεατές στο απόλυτο πάθος ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, στον πόνο εκείνου που χάνει ό,τι ποθεί, στην ερωτική απόγνωση.

Σημειώνεται ότι ο Πάμπλο Ογιέδα και η Μπεατρίς Ρομέρο εκτός από επαγγελματίες χορευτές είναι και καθηγητές και χορογράφοι του αργεντίνικου τάνγκο και θεωρούνται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ζευγάρια, που ασχολούνται με αυτόν το χορό, λόγω της καλλιτεχνικής και παιδαγωγικής τους εκπαίδευσης.

Ήταν το πρώτο ζευγάρι χορευτών τάνγκο στη Μαδρίτη και ήταν πρωτοπόροι στο να διδάξουν το τάνγκο σχεδόν σε κάθε ισπανική πόλη.

Την ορχήστρα -η οποία απαρτίζεται από πέντε σολίστες- διευθύνει ο γνωστός Λουσιάνο Γιούνκμαν, βιρτουόζος του μπαντονεόν και, όπως συχνά χαρακτηρίζεται, ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς μουσικούς τάνγκο της γενιάς του.

Το εισιτήριο κοστίζει από 30 εως 40 ευρώ, ενώ για νέους έως 25 και για άτομα άνω των 65 η τιμή ανέρχεται στα 20 ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον τελικό του Conference League – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα επικρατήσουν στην Αθήνα την ημέρα του τελικού του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024