Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επεισοδιακή εκδήλωση στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Επεισοδιακή εκδήλωση στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Ένταση σημειώθηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασης βιβλίου στη Διεθνή Εκθεση Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ στη Θεσσαλονίκη. Ομάδα 20 περίπου ατόμων που στην πλειοψηφία τους είναι μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου αποδοκίμασε κατ' αρχάς το συγγραφέα και κατόπιν τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ζουμπουλάκης Γιάννης

Ένταση σημειώθηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Πέτρου Παπασαραντόπουλου «Πολιτικό τραβέρσο στην ύστερη μεταπολίτευση» στην Διεθνή Εκθεση Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ στη Θεσσαλονίκη.

Ομιλητές ήταν ο συγγραφέας, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο παιδαγωγός Γιώργος Τσιάκαλος με συντονιστή τον Τραϊανό Χατζηδημητρίου διευθυντής της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» ο οποίος αρχικώς δεν ήταν στην λίδτα των ομιλητών.

Ομάδα 20 περίπου ατόμων που στην πλειοψηφία τους είναι μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου αποδοκίμασε κατ’ αρχάς τον Πέτρο Παπασαραντόπουλο για τις πρακτικές του ως εκδότη και κατόπιν τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων ακούστηκαν συνθήματα όπως «Είμαστε εδώ, θα είμαστε παντού ,θα είμαστε ο τρόμος κάθε υπουργού» και «Ενας χρόνος μνημόνιο, ένας χρόνος αγώνες ενάντια σε κυβέρνηση ΕΕ ΔΝΤ».

Η παρουσία της αστυνομικής ασφαλείας του υπουργού όξυνε τα πνεύματα οπότε ο κ. Παπασαραντόπουλος αποκαλώντας την ομάδα των διαδηλωτών «φασιστική» ζήτησε να διακοπεί η εκδήλωση.

Οι πύλες ης Διεθνούς Έκθεσης Βίβλιου Θεσσαλονίκης θα μείνουν ανοικτές έως τις 8 Μαΐου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024