Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd έρχεται τον Ιούλιο στο ΟΑΚΑ για να χτίσει το «Τείχος»

Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd έρχεται τον Ιούλιο στο ΟΑΚΑ για να χτίσει το «Τείχος»

Στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ έρχεται στις 8 Ιουλίου ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd με μια μοναδική αποστολή: να χτίσει το θρυλικό «Τείχος» (Τhe Wall) του μεγάλου συγκροτήματος, το οποίο και θα γκρεμιστεί το ίδιο βράδυ.

Στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ έρχεται στις 8 Ιουλίου ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd με μια μοναδική αποστολή: να χτίσει το θρυλικό «Τείχος» (The Wall) του μεγάλου συγκροτήματος, το οποίο και θα γκρεμιστεί το ίδιο βράδυ.

Mιλώντας στο Billboard, o Γουότερς αναφέρθηκε στην ιδέα: «Κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι ίσως υπάρχει κάτι στην ιστορία του Wall, που θα μπορούσε να αποτελεί μια αλληγορία για τον τρόπο που συμπεριφέρονται τα έθνη ή οι διαφορετικές θρησκείες μεταξύ τους.

» Αρχισα να το σκέφτομαι όλο και περισσότερο. Και ξαφνικά, μου ήρθαν μερικές ακόμη ιδέες. Τότε είπα: αν κάναμε αυτό με εκείνο το τραγούδι και αυτό με το άλλο, τότε ίσως να το πετυχαίναμε. Κάπως έτσι άρχισα να σημειώνω μερικά πράγματα πάνω στο χαρτί και τελικά αποφάσισα να το πραγματοποιήσω.»

Η περιοδεία ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και τον Καναδά και πλέον έχει περάσει στην Ευρώπη με 62 ημερομηνίες στο πρόγραμμα.

Κεντρικό στοιχείο του θεάματος αποτελεί ένας πραγματικός τοίχος -74 μέτρα πλάτος και 11 μέτρα ύψος- που θα κατασκευαστεί κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, για να γκρεμιστεί λίγο πριν από το τέλος του.

Η προπώληση ξεκινά την Τρίτη 10 Μαΐου. Θα επιτρέπονται μέχρι 6 εισιτήρια για κάθε αγοραστή και για τις online αγορές από τα www. ticketpro.gr και www. tickethouse.gr, αλλά και για τις αγορές στα εκδοτήρια του Ticket House, σε Αθήνα (Πανεπιστημίου 42) και Θεσσαλονίκη (Μητροπόλεως 102).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024