Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τρίζει η καρέκλα» του Ρ.Τζερβές σε μελλοντικές Χρυσές Σφαίρες μετά τα καυστικά σχόλια

«Τρίζει η καρέκλα» του Ρ.Τζερβές σε μελλοντικές Χρυσές Σφαίρες μετά τα καυστικά σχόλια

Ήρθε, είπε και... τάραξε. Ο Ρίκι Τζερβές, παρουσιαστής των Χρυσών Σφαιρών, έστρεψε τα βέλη του σε όλο το Χόλιγουντ, χωρίς να λυπηθεί τίποτα και κανέναν. Πολλοί μιλούν για καυστικό χιούμορ, άλλοι για κακεντρεχές. Μπορούν τα αστεία του Βρετανού κωμικού να του στερήσουν την παρουσίαση των βραβείων της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών την επόμενη χρονιά; Ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι τα αστεία του δεν πρόσβαλαν κανέναν.

Ήρθε, είπε και… τάραξε. Ο Ρίκι Τζερβές, παρουσιαστής των Χρυσών Σφαιρών, έστρεψε τα βέλη του σε όλο το Χόλιγουντ, χωρίς να λυπηθεί τίποτα και κανέναν. Πολλοί μιλούν για καυστικό χιούμορ, άλλοι για κακεντρεχές. Μπορούν τα αστεία του Βρετανού κωμικού να του στερήσουν την παρουσίαση των βραβείων της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών την επόμενη χρονιά; Ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι τα αστεία του δεν πρόσβαλαν κανέναν.

Η βραδιά φάνηκε πως θα κυλούσε ήδη από την αρχή. Ο Ρ.Τζερβές βγήκε στη σκηνή, λέγοντας: «Θα είναι μια βραδιά με ξεφάντωμα και γερή οινοποσία. Ή, όπως το αποκαλεί ο Τσάρλι Σιν, πρωινό. Για να καταλάβει κανείς, αυτό που έκανε ήταν ότι προσέλαβε μια πορνοστάρ, την πλήρωσε για να βγει μαζί του για φαγητό, τη σύστησε στην πρώην γυναίκα του, την πήγε σε ένα ξενοδοχείο, μέθυσε, έβγαλε τα ρούχα του, έκανε άνω-κάτω το μέρος ενώ εκείνη ήταν κλειδωμένη σε ένα ντουλάπι και όλα αυτά έγιναν μια Δευτέρα σαν όλες τις άλλες; Τι κάνει δηλαδή την Πρωτοχρονιά;»

Κανένας σταρ δεν κατάφερε να προστατευθεί από τα σχόλια του παρουσιαστή. Ούτε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (για τον οποίο είπε: «οι περισσότεροι ίσως τον ξέρετε από εγκαταστάσεις όπως η Κλινική Μπέτι Φορντ και η Φυλακή της Κομητείας του Λος Άντζελες»).

Όταν ο ηθοποιός ανέβηκε επί σκηνής, έσπευσε να απαντήσει: «Πέρα από το γεγονός ότι είναι πολύ κακεντρεχές και με μοχθηρούς τόνους, θα έλεγα ότι το σόου είναι αρκετά καλό μέχρι στιγμής, τι λέτε;»

Ψιθύρους προκάλεσε και το αστείο του για τον Τομ Κρουζ. «Στο I Love You Philip Morris, ο Τζιμ Κάρεϊ και ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ παριστάνουν τους γκέι… Το αντίθετο από αυτό που κάνουν μερικοί διάσημοι Σαϊεντολόγοι δηλαδή».

«Μιλώντας για το σόου The Walking Dead («Οι ζωντανοί νεκροί») θα πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στον Χιού Χέφνερ που ετοιμάζεται να παντρευτεί στα 84 χρόνια του» είπε.

Αλλά ούτε και τα κορίτσια του Sex and the City γλίτωσαν. «Πολλές ήταν οι σπουδαίες ταινίες που δεν έλαβαν υποψηφιότητα φέτος. Για παράδειγμα το Sex and the City 2 δεν πήρε τίποτα. Και ήμουν σίγουρος ότι η Χρυσή Σφαίρα για ειδικά εφέ θα πήγαινε στην ομάδα που έκανε την επεξεργασία του πόστερ. Κορίτσια, ξέρουμε πόσων χρονών είστε».

Παρουσίασε τον Μπρους Γουίλις ως τον «μπαμπά του Άστον Κούτσερ», ενώ στράφηκε εναντίον του The Tourist («Ήταν μια σπουδαία χρονιά για τις ταινίες σε 3D: Toy Story 3, Despicable Me, Tron. Είναι λες κι αυτή την χρονιά τα πάντα ήταν τρισδιάστατα. Τα πάντα εκτός από τους χαρακτήρες του The Tourist» είπε).

Οι Τομ Χανκς και Τιμ Άλεν (συμπρωταγωνιστές στο Toy Story 3) έσπευσαν να επιπλήξουν τον παρουσιαστή: «Θυμάμαι όταν ο Ρίκι Τζερβές ήταν ένας κάπως παχουλός, αλλά πολύ ευγενικός κωμικός» είπε ο Τομ Χανκς. «Τώρα δεν είναι τίποτα από τα δύο» πρόσθεσε ο Τιμ Άλεν.

Οι φήμες ότι ο Ρίκι Τζερβές -που παρουσίασε και πέρυσι τα βραβεία- μπορεί να μην επιστρέψει του χρόνου, αυξάνονται μετά τη δήλωση του προέδρου της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών ότι ξεπέρασε τα όρια. «Αυτός είναι ο Ρίκι» είπε ο Φίλιπ Μπερκ, για τον οποίο ο παρουσιαστής δήλωσε: «Τον βοήθησα να βγει από την τουαλέτα και να φορέσει τη μασέλα του».

Ο ίδιος, πάντως, είπε στον Hollywood Reporter: «Όλοι το πήραν καλά και η ατμόσφαιρα στα παρασκήνια και μετά το σόου ήταν φανταστική».

Προς επιβεβαίωσή του, αρκετοί σταρ έσπευσαν να δηλώσουν ότι δεν έχουν πρόβλημα με το χιούμορ του: «Δόξα τω Θεώ που υπάρχουν οι κωμικοί» είπε ο Κρίστιαν Μπέιλ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024