Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βιβλίο για εφήβους θα κυκλοφορήσει η κόρη του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Βιβλίο για εφήβους θα κυκλοφορήσει η κόρη του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, η μεγαλύτερη κόρη του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας και πρώην κινηματογραφικού αστέρα Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ξεκίνησε τη δική της πορεία προς τη διασημότητα. Την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Rock What You've Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty».

Η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, η μεγαλύτερη κόρη του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας και πρώην κινηματογραφικού αστέρα Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ξεκίνησε τη δική της πορεία προς τη διασημότητα.

Η 20χρονη Κάθριν προχωρά στην έκδοση του δικού της βιβλίο με τίτλο «Rock What You’ve Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty», που σκοπό έχει να βοηθήσει τους εφήβους οι οποίοι αντιμετωπίζουν διαταραχές στην πρόσληψη τροφής, προβλήματα αυτοεκτίμησης ή τους απασχολούν θέματα σε σχέση με την εικόνα τους.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοσιογραφικής σχολής στη Νότια Καλιφόρνια, στην οποία φοιτά η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ.

Η ίδια δήλωσε ότι θέλησε να γράψει το βιβλίο, όταν άκουσε τις 8χρονες εξαδέλφες της να εκφράζουν ανησυχίες για τα παραπανίσια κιλά τους και για την καθόλου σέξι εικόνα τους.

«Θέλω τα κορίτσια να διαβάσουν το βιβλίο και να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους και κυρίως να καταλάβουν ότι μπορούν να είναι όμορφες ανεξάρτητα από τις διαστάσεις τους. Δε χρειάζεται να είναι πολύ αδύνατες, για να αισθάνονται όμορφες. Θέλω να αλλάξω αυτή την αντίληψη των κοριτσιών» τόνισε.

Η Κάθριν πρόσθεσε ότι οι γονείς της είναι αυστηροί, αλλά ταυτόχρονα στηρίζουν τα παιδιά τους και ότι από τον πατέρα της έμαθε να αρκείται σε λίγο φαγητό καθημερινά.

Η Κάθριν ακολουθεί το παράδειγμα της μητέρας της. Η Μαρία Σράιβερ, ανιψιά του δολοφονημένου Τζον Φ. Κένεντι, εργάσθηκε για πολλά χρόνια ως δημοσιογράφος και έχει γράψει πολλά βιβλία.

ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Οι εξελίξεις με τον Αργεντίνο μπακ ενόψει τελικού Conference με την Φιορεντίνα και τα αποθεωτικά σχόλια των παικτών του Ολυμπιακού για τον Ποντένσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024