Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο Μπρόντγουεϊ «σκαρφαλώνει» τον χειμώνα ο Spider-Man

Στο Μπρόντγουεϊ «σκαρφαλώνει» τον χειμώνα ο Spider-Man

Τον χειμώνα θα γίνει η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ του μιούζικαλ «Spider-Man, Turn Off The Dark» με τη μουσική των Bono και The Edge. Η αυλαία θα ανοίξει στις 14 Νοεμβρίου, αλλά η επίσημη πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 21 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για την ακριβότερη παραγωγή (50 εκατ. δολάρια) στην ιστορία του Μπρόντγουεϊ.

Τον χειμώνα θα γίνει η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ του μιούζικαλ «Spider-Man, Turn Off The Dark» με τη μουσική των Bono και The Edge. Η αυλαία θα ανοίξει στις 14 Νοεμβρίου, αλλά η επίσημη πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 21 Δεκεμβρίου.

Εμπνευσμένο από τα κόμικ της Marvel, μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες μεταφορές στη μεγάλη και μικρή οθόνη, το μιούζικαλ θα ρίξει μια νέα ματιά στην ιστορία του Πίτερ Πάρκερ που τον δάγκωσε μια γενετικά μεταλλαγμένη αράχνη και ξύπνησε το επόμενο πρωί στο… ταβάνι του δωματίου του.

Το μιούζικαλ αναμένεται να είναι το ακριβότερο στην ιστορία του Μπρόντγουεϊ, με την παραγωγή του να φτάνει τα 50 εκατ. δολάρια.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει ο ηθοποιός και τραγουδιστής Ριβ Κάρνεϊ, η Τζένιφερ Νταμιάνο θα παίξει την Μέρι Τζέιν Γουάτσον και ο Πάτρικ Πέιτζ τον Νόρμαν Όσμπορν/Πράσινο Καλικάντζαρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024