Πολιτιστικά Νέα

Ανακαίνιση 300 εκατ. ευρώ στον Πύργο του Άιφελ

Για τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών του 2024

Ανακαίνιση 300 εκατ. ευρώ στον Πύργο του Άιφελ

Πνοή στο εμβληματικότερο μνημείο του Παρισιού θα δώσει η απόφαση της δημάρχου Αν Ινταλγκό για την ανακαίνιση του Πύργου του Άιφελ, σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Η απόφαση θα ληφθεί το Σεπτέμβριο του 2017, ενώ το Παρίσι έχει θέσει υποψηφιότητα και για την οργάνωση της World Expo 2025. Περισσότερα»

Νέο πρόσωπο στο τιμόνι των Tate

Η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει τη θέση

Νέο πρόσωπο στο τιμόνι των Tate

Η 46χρονη Μαρία Μπόλσοου ανέβαλε επικεφαλής των βρετανικών μουσείων Tate και έγινε έτσι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει μια από τις πιο σημαντικές θέσεις στον κόσμο των τεχνών στη Βρετανία. Περισσότερα»

Ξεκινάει το Σάββατο το πατρινό καρναβάλι

Εκδηλώσεις από το πρωί ώς το βράδυ

Ξεκινάει το Σάββατο το πατρινό καρναβάλι

Σε ρυθμούς καρναβαλιού μπαίνει η Πάτρα από το ερχόμενο Σάββατο, αφού στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στη πλατεία Γεωργίου, η τελετή έναρξης της μεγάλης γιορτής της πόλης. Η κοινωφελής επιχείρηση του δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα δράσεων, που θα αρχίσει από το πρωί, θα ολοκληρωθεί αργά τη νύχτα και θα βασίζεται αποκλειστικά στην παρουσία του τοπικού καλλιτεχνικού δυναμικού. Περισσότερα»

Η θεία Λένα στο Μουσείο Μπενάκη

Έκθεση και ντοκιμαντέρ

Η θεία Λένα στο Μουσείο Μπενάκη

Το ντοκιμαντέρ «Αγαπημένη Θεία Λένα. Η ζωή και το έργο της Αντιγόνης Μεταξά» προβάλλεται αυτές τις μέρες στο Μουσείο Μπενάκη. Την ταινία συνοδεύει ομότιτλη φωτογραφική έκθεση, η οποία εγκαινιάζεται την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 20:00 στο Κεντρικό Κτήριο του Μουσείου. Περισσότερα»

Στην τελική φάση οι αποζημιώσεις για τα σινεμά «Απόλλων», «Αττικόν»

Κατεβλήθη αποζημίωση 365.000 ευρώ

Στην τελική φάση οι αποζημιώσεις για τα σινεμά «Απόλλων», «Αττικόν»

Στην τελική φάση των αποζημιώσεων των ιστορικών κινηματογράφων «Απόλλων» και «Αττικόν» προχώρησε η Εθνική Ασφαλιστική συμβάλλοντας κατά τρόπο ουσιαστικό στην επίσπευση της ανακαίνισης και της επαναλειτουργίας τους, 6 χρόνια μετά την ολοσχερή καταστροφή τους. Περισσότερα»


14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη