Πολιτιστικά Νέα

Ο Μπομπ Ντίλαν θα παραλάβει τελικά το Νόμπελ Λογοτεχνίας

Θα επισκεφθεί τη Στοκχόλμη

Ο Μπομπ Ντίλαν θα παραλάβει τελικά το Νόμπελ Λογοτεχνίας

Ο Μπομπ Ντίλαν θα παραλάβει τελικά το δίπλωμα και το μετάλλιο του Νόμπελ τις επόμενες ημέρες στη Στοκχόλμη, όπου έχει προγραμματιστεί να δώσει και συναυλία το Σαββατοκύριακο, ανακοίνωσε η γραμματέας της Ακαδημίας Νόμπελ την Τετάρτη. Ο ίδιος αποφάσισε να μην εκφωνήσει ζωντανά διάλεξη, αλλά να στείλει μαγνητοσκοπημένη διάλεξη, η οποία είναι απαραίτητη για την παραλαβή του χρηματικού ποσού που συνοδεύει το βραβείο. Περισσότερα»

O Δημήτρης Παπαϊωάννου επιστρέφει με νέο έργο

Στη Στέγη

O Δημήτρης Παπαϊωάννου επιστρέφει με νέο έργο

Διατηρώντας την παράδοση, που θέλει τα νέα του έργα να καλύπτονται με μυστήριο μέχρι τη στιγμή της αποκάλυψής τους, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου εργάζεται σιωπηλά για να μας εκπλήξει με τη νέα, πολυαναμενόμενη παραγωγή του. Περισσότερα»

«Η Δαλιδά ήθελε μόνο να είναι η Γιολάντα»

Λ.Αζουέλος - Σβ.Αλβίτι μιλούν στο in.gr

«Η Δαλιδά ήθελε μόνο να είναι η Γιολάντα»

Τα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο, η επιτυχία, τα τραγούδια, οι τραγωδίες και το τραγικό φινάλε που ήρθε μέσα από ένα ιδιόχειρο σημείωμα αυτοκτονίας -«Η ζωή μου είναι αφόρητη, συγχωρέστε με»- αναβιώνουν μέσα από την κινηματογραφική βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας Δαλιδά. Η σκηνοθέτις της ταινίας «Ciao amore... Dalida» Λίζα Αζουέλος και η πρωταγωνίστρια Σβέβα Αλβίτι βρέθηκαν στην Αθήνα για το 18ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και μίλησαν στο in.gr. Περισσότερα»

ΥΠΠΟΑ: Θα διεκπεραιωθούν άμεσα οι εκκρεμότητες στο EKK

Ανακοίνωση μετά την παραίτηση Λεοντάρη

ΥΠΠΟΑ: Θα διεκπεραιωθούν άμεσα οι εκκρεμότητες στο EKK

Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σημειώνει ότι «όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, είχαν ήδη δρομολογηθεί πριν την ανακοίνωση της παραίτησης του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιάννη Λεοντάρη, και την αποχώρηση του Τίμωνα Κουλμάση, μέλους του ΔΣ, λόγω της ανάληψης των καθηκόντων του ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο πρόγραμμα Eurimages». Περισσότερα»

Το τοπίο των Κυκλάδων μέσα από λεύκωμα αεροφωτογραφιών

Την Τετάρτη στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Το τοπίο των Κυκλάδων μέσα από λεύκωμα αεροφωτογραφιών

Αφιερωμένο στο τοπίο των Κυκλάδων με την αρμονία και τη λιτότητα των μορφών, την ποιότητα του φωτός και το μπλε της θάλασσας είναι το λεύκωμα «Κυκλάδες: Τοπία-Φύση-Άνθρωπος» που παρουσιάζεται αύριο, Τετάρτη στις 18:30 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Περισσότερα»


14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη