Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με... φλεγόμενο φορτηγάκι δέχτηκε το αστυνομικό τμήμα Ζεφυρίου

Επίθεση με… φλεγόμενο φορτηγάκι δέχτηκε το αστυνομικό τμήμα Ζεφυρίου

Πρωτοφανές περιστατικό αναφέρθηκε στο Ζεφύρι Αττικής, όπου το αστυνομικό τμήμα της περιοχής δέχθηκε επίθεση με φλεγόμενο φορτηγάκι το οποίο κινήθηκε με ταχύτητα προς το κτίριο. Στην πλατεία Βικτωρίας πολίτες επιχείρησαν να λιντσάρουν αλλοδαπό που είχε συλληφθεί για πλιάτσικο σε κατάστημα.

28

Πρωτοφανές περιστατικό αναφέρθηκε στο Ζεφύρι Αττικής, όπου το αστυνομικό τμήμα της περιοχής δέχθηκε επίθεση με φλεγόμενο φορτηγάκι το οποίο κινήθηκε με ταχύτητα προς το κτίριο.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ομάδα περίπου 100 ατόμων διαφόρων ηλικιών, από παιδιά έως μεσήλικες, κινήθηκαν το βράδυ προς τα εκδοτήρια του Προαστιακού, όπως είχαν πράξει την προηγούμενη ημέρα, προκαλώντας ζημιές.

Όταν αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, κάποιοι από την ομάδα των ατόμων αυτών, έβαλαν φωτιά σε ένα μικρό φορτηγό και κινήθηκαν με αυτό εναντίον του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Το φλεγόμενο όχημα ακινητοποιήθηκε τελικά στην περίφραξη του κτιρίου. Στη συνέχεια όμως ακούστηκαν πυροβολισμοί από κυνηγητικά όπλα και αναφέρθηκε ότι αστυνομικοί δέχθηκαν σκάγια στα ρούχα τους.

Επιχείρησαν να λιντσάρουν πλιατσικολόγο

Αλλο ένα ανησυχητικό περιστατικό συνέβη στην πλατεία Βικτορίας, όπου πολίτες επιχείρησαν να λιντσάρουν αλλοδαπό που είχε συλληφθεί για πλιάτσικο σε κατάστημα.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί εντόπισαν σε κατεστραμμένο κατάστημα ηλεκτρονικών αλλοδαπό και τον συνέλαβαν. Όταν επιχείρησαν όμως να τον μεταφέρουν στο περιπολικό, ομάδα πολιτών επιτέθηκε κατά του συλληφθέντος, χτυπώντας τον.

Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να καταβάλλουν προσπάθεια για να αποσπάσουν τον συλληφθέντα από τα χέρια των πολιτών και τελικώς τον οδήγησαν με το περιπολικό στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη παρατηρήθηκαν περιπτώσεις, όπως στην Πάτρα, αλλά και αλλού, όπου πολίτες εκτόξευσαν πέτρες και ήρθαν σε σύγκρουση με κουκουλοφόρους προκειμένου να προστατέψουν τις περιουσίες τους.

Σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποφεύχθηκαν συμπτώματα αυτοδικίας που προκάλεσαν την παρέμβαση της αστυνομίας για την προστασία των συλληφθέντων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024