Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση κατά του προέδρου της ΓΣΕΕ - Στο νοσοκομείο και ο Μ.Γλέζος

Επίθεση κατά του προέδρου της ΓΣΕΕ – Στο νοσοκομείο και ο Μ.Γλέζος

Επίθεση από ομάδα συγκεντρωμένων δέχθηκε το μεσημέρι στο Σύνταγμα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, στη διάρκεια της διαδήλωσης της Συνομοσπονδίας κατά των μέτρων της κυβέρνησης για την οικονομία. O κ. Παναγόπουλος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό». Κατά τα επεισόδια δύσπνοια αισθάνθηκε ο Μανώλης Γλέζος καθώς δέχθηκε δακρυγόνα από την Αστυνομία. Επεισόδια στην Πανεπιστημίου έξω από το ΣτΕ.

2

Επίθεση από ομάδα συγκεντρωμένων δέχθηκε το μεσημέρι στο Σύνταγμα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, στη διάρκεια της διαδήλωσης της Συνομοσπονδίας κατά των μέτρων της κυβέρνησης για την οικονομία.

hspace=0 Δείτε το βίντεο

hspace=10Oκ. Παναγόπουλος τραυματίστηκε και κατέφυγε αρχικά στον προαύλιο χώρο της Βουλής και στη συνέχεια στο ιατρείο, από όπου έσπευσε να τον παραλάβει ασθενοφόρο.

Ο Γ.Παναγόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει κίνδυνο.

Αρχικά ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δέχθηκε επίθεση με νερό και γιαούρτια την ώρα που ετοιμαζόταν να απευθυνθεί στους συγκεντρωμένους. Ακολούθησε συμπλοκή και ο προπηλακισμός του.

Ακολούθησαν επεισόδια και χρήση χημικών από την Αστυνομία, θύμα των οποίων έπεσε και ο Μανώλης Γλέζος. Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό».

Ο κ. Γλέζος παραμένει στη μονάδα εμφραγμάτων του νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Το Σάββατο θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Στον «Ευαγγελισμό» μετέβη και η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των Μ.Γλέζου και Γ.Παναγόπουλου.

Ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη,Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, χαρακτήρισε ατυχές το συμβάν, υπογραμμίζοντας ότι στο σημείο εκείνο επιχειρούσε ομάδα αστυνομικών με στόχο να περιορίσει τα επεισόδια.

«Δεχθείτε τις ειλικρινείς μας ευχές για ταχεία ανάρρωση. Χίλια συγγνώμη» αναφέρει από την πλευρά της με ανακοίωνση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έγιναν 12 προσαγωγές από τις οποίες οι 5 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ οι τραυματίες αστυνομικοί είναι 7, εκ των οποίων ένας τραυματίστηκε σοβαρά.

Το κέντρο της Αθήνας άνοιξε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα. Κλειστή από τους απολυμένους της Ολυμπιακής παραμένει η Πανεπιστημίου στο ύψος Ιπποκράτους και Σίνα.

Οι απολυμένοι της Ολυμπιακής συνεχίζουν την κατάληψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024