Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Να στείλει πανάκριβα κοσμήματα σε συγγενείς του προσπάθησε ο Μάντοφ

Να στείλει πανάκριβα κοσμήματα σε συγγενείς του προσπάθησε ο Μάντοφ

Πακέτα με πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων επιχείρησε να στείλει σε δικά του πρόσωπα ο κατηγορούμενος για απάτη πρώην πρόεδρος του αμερικανικού χρηματιστηρίου Nasdaq Μπέρναρντ Μάντοφ, παραβιάζοντας δικαστική εντολή. Η κατηγορούσα αρχή ζητά τώρα την προφυλάκισή του μέχρι τη δίκη.

38

Πακέτα με πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων επιχείρησε να στείλει σε δικά του πρόσωπα ο κατηγορούμενος για απάτη πρώην πρόεδρος του αμερικανικού χρηματιστηρίου Nasdaq Μπέρναρντ Μάντοφ, παραβιάζοντας με αυτό τον τρόπο δικαστική εντολή.

Τα πακέτα περιελάμβαναν 13 ρολόγια, ένα διαμαντένιο κολιέ και ένα διαμαντένιο βραχιόλι από το Cartier και το Tiffany, τέσσερις διαμαντένιες καρφίτσες και ένα κολιέ νεφρίτη.

Τώρα οι ενάγοντες κατηγορούν τον Μάντοφ για παρακώλυση της δικαιοσύνης και ζητούν την άμεση προφυλάκισή του μέχρι τη δίκη, με το αιτιολογικό ότι υπάρχει κίνδυνος διαφυγής.

Η κυβέρνηση επιδιώκει να τεθεί ο Μάντοφ υπό επιτήρηση. «Η ανάγκη της προσωποκράτησης σε αυτή την περίπτωση είναι ξεκάθαρη» δήλωσε ο κατήγορος.

Ο Μάντοφ, που τελεί υπό κατ οίκον περιορισμό στο πολυτελέστατο διαμέρισμά του στο Μανχάταν, συνελήφθη τον περασμένο μήνα με την κατηγορία ότι εξαπάτησε επενδυτές, πληρώνοντας τις πολύ υψηλές αποδόσεις που τους είχε υποσχεθεί χρησιμοποιώντας κεφάλαια που ελάμβανε από άλλους επενδυτές.

Η κυβέρνηση δεν ήταν αρχικώς αρνητική στην αποφυλάκιση του Μάντοφ με εγγύηση, αλλά η κατάσταση άλλαξε, όταν έγινε γνωστή η μεταφορά των ακριβών κοσμημάτων.

Ο συνήγορος του Μάντοφ Ίρα Σόρκιν δήλωσε πως η μεταφορά κοσμημάτων ήταν ένα αθώο λάθος του πελάτη του και της συζύγου του και ότι τα περισσότερα αντικείμενα επιστράφηκαν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024