Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυση κατέθεσε ο Σαρκοζί για τις «κούκλες βουντού» με τη μορφή του

Μήνυση κατέθεσε ο Σαρκοζί για τις «κούκλες βουντού» με τη μορφή του

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο Νικολά Σαρκοζί για να αναγκάσει εκδοτική εταιρεία να αποσύρει από την αγορά τις «κούκλες βουντού» που κυκλοφορούν στα καταστήματα με τη μορφή του και συνοδεύονται από βελόνες και εγχειρίδιο χρήσης για το «καρφίτσωμα» του Γάλλου προέδρου...

51

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο Νικολά Σαρκοζί για να αναγκάσει εκδοτική εταιρεία να αποσύρει από την αγορά τις «κούκλες βουντού» που κυκλοφορούν στα καταστήματα με τη μορφή του και συνοδεύονται από βελόνες και εγχειρίδιο χρήσης για το «καρφίτσωμα» του Γάλλου προέδρου…

Ο δικηγόρος του Σαρκοζί είχε αποστείλει επιστολή στην εκδοτική εταιρεία K&B Publishers, που κατασκευάζει την κούκλα, στην οποία τονίζει ότι ο Γάλλος πρόεδρος «έχει αποκλειστικό και απόλυτο δικαίωμα» στην εικόνα του και απαιτεί την απόσυρση της κούκλας από την αγορά.

Εκπρόσωπος της εταιρείας K&B απάντησε, ωστόσο, ότι η απαίτηση είναι αβάσιμη και ότι η εταιρεία δεν έχει πρόθεση να αποσύρει από την αγορά, ούτε την κούκλα, ούτε το εγχειρίδιο, με αποτέλεσμα να κατατεθεί μήνυση κατά του εκδοτικού οίκου, όπως γράφει την Πέμπτη ο γαλλικός Τύπος.

Στις 9 Οκτωβρίου, κυκλοφόρησαν προς πώληση 20.000 «κούκλες βουντού» με τη μορφή του Σαρκοζί, ένα εγχειρίδιο και μερικές καρφίτσες που μπορούν να καρφωθούν σε γνωστές δηλώσεις του Σαρκοζί που είναι τυπωμένες πάνω στην κούκλα, όπως το «δούλεψε περισσότερο για να βγάλεις περισσότερα» ή το «χάσου βλάκα» που είπε σε περαστικό που αρνήθηκε να του σφίξει το χέρι.

Η ίδια εταιρεία έχει κατασκευάσει «κούκλα βουντού» και με τη μορφή της πολιτικής αντιπάλου του Σαρκοζί, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, της οποίας ο δικηγόρος δήλωσε πως το ομοίωμα αυτό αποτελεί «προσβολή της αξιοπρέπειάς της ως ανθρώπου» και ανακοίνωσε ότι και η Ρουαγιάλ εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024