Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευνουχισμό προτείνει για τους βιαστές ο Ιταλός υπουργός Μεταρρυθμίσεων, Ρ.Καλντερόλι

Ευνουχισμό προτείνει για τους βιαστές ο Ιταλός υπουργός Μεταρρυθμίσεων, Ρ.Καλντερόλι

Για μία ακόμη φορά ο υπουργός της Λέγκας του Βορρά, Ρ.Καλντερόλι, κατορθώνει να προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του. Έτσι, μετά την «επαναστατική» πρόταση για επιστροφή της Ιταλίας στη λιρέτα, ο Καλντερόλι εισηγήθηκε τώρα την τιμωρία των βιαστών με... ευνουχισμό!

31

Για μία ακόμη φορά ο υπουργός της Λέγκας του Βορρά, Ρομπέρτο Καλντερόλι, κατορθώνει να προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του. Έτσι, μετά την «επαναστατική» πρόταση για επιστροφή της Ιταλίας στη λιρέτα, ο Καλντερόλι εισηγήθηκε τώρα την τιμωρία των βιαστών με… ευνουχισμό!

H νέα πρόταση του Ιταλού υπουργού έγινε με αφορμή τρεις βιασμούς που σημειώθηκαν την τελευταία εβδομάδα στο Μιλάνο και Μπολόνια, δράστες των οποίων ήταν Σλάβοι και Μαροκινοί μετανάστες.

«Τρεις βιασμοί μέσα σε λίγες ημέρες δεν είναι απλώς ένα σήμα κινδύνου, αλλά μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο κόσμος έχει εξαγριωθεί και θέλουν να αποδώσουν δικαιοσύνη μόνοι τους. Νομίζω ότι ο χειρουργικός ευνουχισμός είναι ο ιδανικότερος, αλλά και ο χημικός είναι απαραίτητος, ώστε αυτά τα τέρατα δεν θα μπορούν να κάνουν κακό στο μέλλον» εξήγησε ο Καλντερόλι.

Πάντως, ο υπουργός Εσωτερικών, Τζουζέπε Πιζάνου, δεν συμμερίζεται την πρόταση του συναδέλφου του δηλώνοντας ότι «η απάντηση του κράτους είναι να εγγυηθεί την ασφάλεια και τα δικαιώματα σε όλους τους πολίτες».

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η πρόταση του Καλντερόλι στην Κεντροαριστερά, με τον Ρομάνο Πρόντι να δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Ιταλός υπουργός Μεταρρυθμίσεων έχει ανάγκη… ψυχολόγου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024