Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοκίνητο χωρίς οδηγό της Uber σκότωσε γυναίκα στις ΗΠΑ

Αυτοκίνητο χωρίς οδηγό της Uber σκότωσε γυναίκα στις ΗΠΑ

Σε άμεση απόσυρση όλων των αυτοκινήτων της χωρίς οδηγό προχωράει η Uber μετά από θανατηφόρο ατύχημα με θύμα μια 49χρονη γυναίκα στην Αριζόνα. «Φρένο» στη πείραμα για αυτόνομα αυτοκίνητα βάζει -προς το παρόν- η αμερικανική εταιρία, μετά από το θάνατο γυναίκας, που σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ χτυπήθηκε από αυτοκίνητο χωρίς οδηγό της Uber.

Σε άμεση απόσυρση όλων των αυτοκινήτων της χωρίς οδηγό προχωράει η Uber μετά από θανατηφόρο ατύχημα με θύμα μια 49χρονη γυναίκα στην Αριζόνα.

«Φρένο» στο πείραμα για αυτόνομα αυτοκίνητα βάζει -προς το παρόν- η αμερικανική εταιρία, μετά από το θάνατο γυναίκας, που σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ χτυπήθηκε από αυτοκίνητο χωρίς οδηγό της Uber.

Όπως αναφέρουν οι NY Times, το ατύχημα αυτό είναι πιθανό να εγείρει ξανά τη συζήτηση όσον αφορά τους κανόνες για τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό, τα οποία η Uber είχε βγάλει στους δρόμους σε πιλοτικό στάδιο σε μεγάλες πόλεις όπως το Σαν Φρανσίσκο, το Τέμπε, το Πίτσμπουργκ και το Τορόντο.

Ο επικεφαλής της Uber, Ντάνα Κοσροσχάχι έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια της 49χρονης γυναίκας, ενώ απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε λέγοντας πως «συνεργάζονται με τις αρχές για να καταλάβουν τι συνέβη».

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί, ότι ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του ατυχήματος, σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα δεν διέσχιζε κάποια διάβαση την ώρα που χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο αυτό.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024