Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Το Λονδίνο παίζει «επικίνδυνο παιχνίδι» στην υπόθεση δηλητηρίασης του Σκριπάλ

Ρωσία: Το Λονδίνο παίζει «επικίνδυνο παιχνίδι» στην υπόθεση δηλητηρίασης του Σκριπάλ

Η πρεσβεία της Ρωσίας στο Λονδίνο κατηγόρησε τη βρετανική κυβέρνηση ότι παίζει ένα «πολύ επικίνδυνο παιχνίδι» με τον τρόπο που διαχειρίζεται την έρευνα στην υπόθεση της ενός Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα, Σεργκέι Σκριπάλ. «Εσωτερική υπόθεση» της Βρετανίας χαρακτήρισε ο Πούτιν το θέμα.

Η πρεσβεία της Ρωσίας στο Λονδίνο κατηγόρησε τη βρετανική κυβέρνηση ότι παίζει ένα «πολύ επικίνδυνο παιχνίδι» με τον τρόπο που διαχειρίζεται την έρευνα στην υπόθεση της ενός Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα, Σεργκέι Σκριπάλ.

«Η πολιτική που ασκείται αυτή τη στιγμή από τη βρετανική κυβέρνηση προς τη Ρωσία συνιστά ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι με την βρετανική κοινή γνώμη» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της πρεσβείας σε ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Αυτό «κατευθύνει την έρευνα σε ένα άχρηστο πολιτικό πεδίο και ενέχει τον κίνδυνο να υπάρξουν σοβαρές μακροπρόθεσμες συνέπειες στις (διμερείς) σχέσεις μας» συμπληρώνεται.

«Εσωτερικό ζήτημα της Βρετανίας»

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συμβούλεψε τους βρετανούς να ξεκαθαρίσουν πρώτα την υπόθεση πριν αρχίσουν να συζητούν το περιστατικό με τη Ρωσία.

Κατά της διάρκεια της επίσκεψής του σε θερμοκήπιο του Εθνικού Κέντρου σιτηρών στην πόλη Κρασνοντάρ, δημοσιογράφος του ΒΒC ρώτησε τον ρώσο πρόεδρο αν θεωρεί πως η Ρωσία ευθύνεται για το περιστατικό αυτό για να λάβει την ακόλουθη απάντηση: «Ξεκαθαρίστε τα πράγματα εκεί στην χώρα σας και μετά θα συζητήσουμε γι αυτό μαζί σας».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024