Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «θυελλώδης» πορνοστάρ που φοβάται ο Τραμπ

Η «θυελλώδης» πορνοστάρ που φοβάται ο Τραμπ

Η 38χρονη Στόρμι Ντάνιελς απειλεί με αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στον ένοικο του Λευκού Οίκου

«Θυελλώδης» όνομα και πράγμα αυτή η Στόρμι Ντάνιελς, η 38χρονη πορνοστάρ που πρωταγωνιστεί στο τελευταίο σκάνδαλο με «ήρωα» τον Ντόναλντ Τραμπ. Τώρα που ο προσωπικός δικηγόρος του αμερικανού προέδρου Μάικλ Κόεν επιβεβαίωσε (στους «New York Times») ότι πλήρωσε, από την τσέπη του, 130.000 δολάρια στην ηθοποιό του πορνογραφικού κινηματογράφου που ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλικές συνευρέσεις το 2006 με τον τότε μεγιστάνα των ακινήτων, όλοι αναρωτιούνται αν η Στόρμι θα ανοίξει το στόμα της για τα καλά και ποια θύελλα θα ξεσπάσει πάλι στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με το Βήμα ο Κόεν ίδρυσε μια ιδιωτική εταιρεία που κατέβαλε τα 130.000 δολάρια στη Στόρμι στις 17 Οκτωβρίου 2016 – λίγες εβδομάδες πριν από τη νίκη του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές και μόλις 10 ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της διαβόητης ταινίας του Access Hollywood, στην οποία ο Τραμπ καυχιόταν με χυδαία γλώσσα για τις ανεπιθύμητες σεξουαλικές επιθέσεις του στις γυναίκες.

Σύμφωνα με τη «Wall Street Journal», η οποία αποκάλυψε αυτή την ιστορία τον περασμένο μήνα, τα λεφτά δόθηκαν στην Ντάνιελς για να μη μιλήσει για τη σεξουαλική σχέση με τον Τραμπ που κράτησε έξι μήνες, το 2006, όταν η Μελάνια είχε μόλις γεννήσει τον γιο τους Μπάρον.

Η Ντάνιελς είχε επικοινωνήσει με μέσα μαζικής ενημέρωσης τις εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016, αλλά αυτές οι επαφές σταμάτησαν όταν πήρε τα λεφτά του Κόεν. Τώρα η μάνατζέρ της λέει ότι η Στόρμι δεν δεσμεύεται πλέον από τη συμφωνία εχεμύθειας, αφού ο Κόεν παραδέχθηκε την πληρωμή, και είναι ελεύθερη να μιλήσει.

Ο Κόεν δήλωσε ότι ο πρόεδρος «αρνείται έντονα» οποιαδήποτε ρομαντική εμπλοκή με την πορνοστάρ, ενώ ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε την ιστορία της «WSJ» ως «παλιές, ανακυκλωμένες πληροφορίες, οι οποίες δημοσιεύθηκαν και διαψεύστηκαν πριν από τις εκλογές».

Θα μπορούσε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο με πορνοστάρ να είχε κάνει τη διαφορά στις εκλογές; Κανείς δεν ξέρει. Αυτό που έχει πιο άμεσο ενδιαφέρον είναι γιατί η ιστορία της «Wall Street Journal» δεν έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση στο ευρύ κοινό. Αν ένα καλό σεξουαλικό σκάνδαλο χρειάζεται ζουμερές λεπτομέρειες, αυτό τις έχει σε αφθονία, λόγω μιας εκτεταμένης συνέντευξης που έδωσε η Στόρμι (το πραγματικό της όνομα είναι η Στέφανι Κλίφορντ) στο περιοδικό «InTouch», το 2011. Εκεί η πορνοστάρ μιλάει λεπτομερώς για το πώς γνώρισε τον Τραμπ (σε ένα τουρνουά γκολφ), για τις διάφορες επαφές τους (με πρώτη μία συνάντηση στη σουίτα του ξενοδοχείου του, όπου εκείνος την υποδέχθηκε με τις πιτζάμες του), τις τηλεοπτικές συνήθειές του και τον εμμονικό φόβο του για τους καρχαρίες (φέρεται να της είπε ότι ήθελε να πεθάνει αυτό το είδος των ζώων).

in.gr

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024