Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισπανία: Συνελήφθη επειδή κάθισε στο φτερό αεροσκάφους

Ισπανία: Συνελήφθη επειδή κάθισε στο φτερό αεροσκάφους

Eπιβάτης σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Ryanair από το Λονδίνο για τη Μάλαγα, στη νότια Ισπανία, αγανακτισμένος επειδή περίμενε πολλή ώρα μέχρι να ξεκινήσει η αποβίβαση, μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, βγήκε μόνος του έξω και κάθισε στο... φτερό.

Eπιβάτης σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Ryanair από το Λονδίνο για τη Μάλαγα, στη νότια Ισπανία, αγανακτισμένος επειδή περίμενε πολλή ώρα μέχρι να ξεκινήσει η αποβίβαση, μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, βγήκε μόνος του έξω και κάθισε στο… φτερό.

«Είχε περάσει περίπου μισή ώρα που περιμέναμε να βγούμε από το αεροπλάνο. Αυτός ο κύριος κατευθύνθηκε ήρεμα στην έξοδο κινδύνου, τράβηξε τον μηχανισμό που την ανοίγει, κοίταξε έξω, μετά επέστρεψε στη θέση του για να πάρει ένα σακίδιο πλάτης και βγήκε στο φτερό», αφηγήθηκε ένας άλλος επιβάτης, ο Φερνάντο δελ Βάγιε.

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα του στο Facebook διακρίνεται ένας άνδρας να περπατά πάνω στο φτερό και να αφήνει κάτω το σακίδιό του.

«Ο κυβερνήτης έμεινε άναυδος (…) ρωτούσε ποιος βγήκε στο φτερ», συνέχισε ο Ισπανός ταξιδιώτης ο οποίος επέστρεφε στην πατρίδα του με την πτήση FR8164, το βράδυ της Δευτέρας. Το αεροσκάφος αναχώρησε από το Λονδίνο με μισή ώρα καθυστέρηση και έφτασε στη Μάλαγα 20 λεπτά μετά την προβλεπόμενη ώρα.

Ο «άτακτος» επιβάτης συνελήφθη από τις τοπικές αρχές, όπως ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στην Ισπανία. H Ryanair δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον άνθρωπο αυτό που σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Times ήταν ένας Πολωνός τουρίστας.

ΑΠΕ/Γαλλικό,in.gr

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024