Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν προτρέπει ο Τραμπ

Σε αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν προτρέπει ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ προέτρεψε σε αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν ύστερα από τις αιματηρές ταραχές των τελευταίων ημερών, των σοβαρότερων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στη χώρα από το 2009. «Το Ιράν αποτυγχάνει σε όλα τα επίπεδα, παρά την πολύ κακή συμφωνία που πέρασε με την κυβέρνηση Ομπάμα», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προέτρεψε σε αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν ύστερα από τις αιματηρές ταραχές των τελευταίων ημερών, των σοβαρότερων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στη χώρα από το 2009.

«Το Ιράν αποτυγχάνει σε όλα τα επίπεδα, παρά την πολύ κακή συμφωνία που πέρασε με την κυβέρνηση Ομπάμα», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

«Ο μεγάλος ιρανικός λαός καταπιέζεται εδώ και χρόνια. Πεινάει για τροφή και ελευθερία. Ο πλούτος του Ιράν έχει κατασχεθεί, όπως και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι καιρός να αλλάξει αυτό».

Το Ιράν απέρριψε, την Κυριακή, τις «καιροσκοπικές» δηλώσεις του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αφού αυτός ο τελευταίος κατήγγειλε τη στάση της Ισλαμικής Δημοκρατίας έναντι των ιρανών διαδηλωτών που διαμαρτυρήθηκαν αυτή την εβδομάδα εναντίον της εξουσίας και των οικονομικών δυσχερειών.

«Ο ιρανικός λαός δεν δίνει καμιά αξία στις καιροσκοπικές δηλώσεις αμερικανών αξιωματούχων και του (Ντόναλντ) Τραμπ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Μπαχράμ Γασεμί, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Ο Γασεμί χαρακτήρισε «εξαπάτηση» την υποστήριξη που προσέφεραν ορισμένοι αμερικανοί αξιωματούχοι στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε ιρανικές πόλεις.

in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024