Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λονδίνο: Οι τελευταίες στιγμές της δολοφονημένης 22χρονης ελληνορωσίδας

Λονδίνο: Οι τελευταίες στιγμές της δολοφονημένης 22χρονης ελληνορωσίδας

Οι δικοί της άνθρωποι την φώναζαν Τζούλι. Τελευταία φορά οι φίλοι την είδαν κατά τις 20:00 (ώρα Βρετανίας) την παραμονή των Χριστουγέννων όταν κατευθυνόταν προς το σπίτι της από το Κάμντεν του Λονδίνου. Είχε κανονίσει να συναντήσει την παρέα της στο Ένφιλντ, δεν έφτασε όμως ποτέ το ραντεβού της ούτε πέρασε την 25η Δεκεμβρίου στο σπίτι της φίλης της, στην περιοχή εκείνη, όπως αναμενόταν.

Οι δικοί της άνθρωποι την φώναζαν Τζούλι. Τελευταία φορά οι φίλοι την είδαν κατά τις 20:00 (ώρα Βρετανίας) την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν κατευθυνόταν προς το σπίτι της από το Κάμντεν του Λονδίνου.

Είχε κανονίσει να συναντήσει την παρέα της στο Ένφιλντ, δεν έφτασε όμως ποτέ το ραντεβού της ούτε πέρασε την 25η Δεκεμβρίου στο σπίτι της φίλης της, στην περιοχή εκείνη, όπως αναμενόταν.

Νεκρή εντοπίστηκε η 22χρονη ελληνορωσικής καταγωγής Ιουλιάνα Τούντος. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, η νεαρή γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη σε πάρκο του βόρειου Λονδίνου.

Σοκάρει η υπόθεση του θανάτου της Ιουλιάνα, αφού θεωρείται πιθανό να της έστησαν ενέδρα θανάτου ύστερα από ένα ξέγνοιαστο απόγευμα με τους φίλους της.

Ξεκίνησε να εργάζεται τον Απρίλιο στο World’s End, ένα από τα πιο γνωστά μουσικά κέντρα για τους φαν της ροκ.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραφε για τον εαυτό της ότι δεν είχε σύντροφο, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «μοναχικός λύκος» και «πανκ του Κάμντεν».

O γείτονάς της Σεμπάστιαν Τζόναθαν, μιλώντας για την 22χρονη δήλωσε ότι ήταν ένας γλυκός άνθρωπος.

«Την γνώρισα καλύτερα όταν ήρθε σπίτι μου, σε βραδιά μπάρμπεκιου, για μπίρες το καλοκαίρι. Η αστυνομία δεν μου έδωσε πληροφορίες. Χρειάστηκε να ψάξω στο Google για να διαπιστώσω ότι εκείνη ήταν το πρόσωπο που βρέθηκε νεκρό στο πάρκο».

Την ημέρα της εξαφάνισής της, η Ιουλιάνα φορούσε μπλούζα στα χρώματα του μαύρου και κόκκινου στην οποία αναγραφόταν το όνομα του αμερικανικού πανκ συγκροτήματος «Agnostic Front».

Σύμφωνα με την αστυνομία, φορούσε ακόμη ανοιχτό τζιν παντελόνι, ενώ κρατούσε τσάντα στην οποία αναγράφονταν οι λέξεις «Fighting Against Animal Testing».

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, τη στιγμή που δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε συλλήψεις.

Νωρίτερα η Scotland Yard ανακοίνωσε ότι η νεαρή γυναίκα μαχαιρώθηκε στην κοιλιά και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

«Η Δικαιοσύνη δεν θα είναι ποτέ αρκετή» δήλωσε η συγκάτοικος τής Ιουλιάνα, Ρόουζι, η οποία άφησε ένα γράμμα λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της 22χρονης.

«Η ζωή μας δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς εσένα. Τόσο νέα, τόσο όμορφη, έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας. Θα θυμάμαι μόνο τις ωραίες στιγμές. Θα μου λείπεις κάθε μέρα» έγραφε στο γράμμα.

Ελισάβετ Σταμοπούλου

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024