Τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της

Λονδίνο: Δολοφονημένη βρέθηκε 22χρονη ελληνορωσικής καταγωγής

Λονδίνο: Δολοφονημένη βρέθηκε 22χρονη ελληνορωσικής καταγωγής
Τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της, η αστυνομία εντόπισε το πτώμα της στο Πάρκο Φίνσμπουρι, ταυτοποιώντας ότι πρόκειται για την ελληνορωσικής καταγωγής Iuliana Tudos


Τραγικό θάνατο βρήκε η 22χρονη ομογενής Iuliana Tudos, της οποίας η τύχη αγνοούνταν από την Παραμονή των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, η νεαρή γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη σε πάρκο του βόρειου Λονδίνου.

Τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της, η αστυνομία εντόπισε το πτώμα της στο Πάρκο Φίνσμπουρι, ταυτοποιώντας ότι πρόκειται για την ελληνορωσικής καταγωγής Iuliana Tudos.«Πιστεύουμε ότι η γυναίκα δέχθηκε επίθεση, ενώ βρισκόταν στο πάρκο την παραμονή Χριστουγέννων. Το πτώμα της βρέθηκε δίπλα σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ», δήλωσε ο επικεφαλής της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών, προσθέτοντας πως «προσπαθούμε να εξακριβώσουμε το κίνητρο της υπόθεσης.

Οι συγγενείς, σύμφωνα με ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας, έχουν ενημερωθεί για τον τραγικό χαμό της και βρίσκονται καθ' οδόν, ενώ αναμένεται και η εξέταση του ιατροδικαστή για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της.

Τα ίχνη της 22χρονης χάθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν εθεάθη για τελευταία φορά στην οδό Camden, μετά από έξοδο με φίλους της.

in.gr

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη