Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βέλγιο: Πυκνός καπνός «έπνιξε» τις Βρυξέλλες

Βέλγιο: Πυκνός καπνός «έπνιξε» τις Βρυξέλλες

Η γλυκιά μυρωδιά της βάφλας είναι οικεία στους Βέλγους, την Πέμπτη ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που «πνίγηκαν» από τον πυκνό μαύρο καπνό που υψώθηκε πάνω από τις Βρυξέλλες, αποτέλεσμα της φωτιάς που ξέσπασε σε ένα εργοστάσιο παρασκευής βαφλών.

Η γλυκιά μυρωδιά της βάφλας είναι οικεία στους Βέλγους, την Πέμπτη ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που «πνίγηκαν» από τον πυκνό μαύρο καπνό που υψώθηκε πάνω από τις Βρυξέλλες, αποτέλεσμα της φωτιάς που ξέσπασε σε ένα εργοστάσιο παρασκευής βαφλών, προκαλώντας ακόμα και προβλήματα στην κυκλοφορία των τρένων στην πρωτεύουσα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η πυρκαγιά στο εργοστάσιο Milcamps, όπου παρασκευάζεται το παραδοσιακό έδεσμα σε πολλές εκδοχές, εκδηλώθηκε το μεσημέρι. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν προς το παρόν αποσαφηνιστεί ή εάν υπήρξαν τραυματισμοί.

«Υψώθηκε πυκνός καπνός και συστήνουμε στους πολίτες να μην ανοίξουν τις πόρτες και τα παράθυρα και να παραμείνουν στα σπίτια τους. Επιπλέον, συστήνουμε στους οδηγούς να κλείσουν τους αεραγωγούς των κλιματιστικών στα οχήματά τους» ήταν το μήνυμα της αστυνομίας.

Η έντονη οσμή της καμένης βάφλας προκάλεσε έντονο βήχα σε πολλούς πολίτες στο κέντρο της πρωτεύουσας του Βελγίου, σε απόσταση έξι χλμ από την περιοχή που σημειώθηκε η φωτιά.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024