Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυση νεαρού κατά Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση

Μήνυση νεαρού κατά Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση

Νεαρός άνδρας, που καταγγέλλει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον Κέβιν Σπέισι τον Ιούλιο του 2016 σε παραθαλάσσιο θέρετρο κοντά στη Βοστόνη, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του διάσημου ηθοποιού, γνωστοποίησε σήμερα η μητέρα του φερόμενου θύματος.

Νεαρός άνδρας, που καταγγέλλει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον Κέβιν Σπέισι τον Ιούλιο του 2016 σε παραθαλάσσιο θέρετρο κοντά στη Βοστόνη, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του διάσημου ηθοποιού, γνωστοποίησε σήμερα η μητέρα του φερόμενου θύματος.

Ερωτηθείσα η αστυνομία της νήσου Ναντάκετ, όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, επισήμανε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την κατάθεση μήνυσης για σεξουαλική κακοποίηση, χωρίς να έχει «εγγράφως την άδεια του θύματος».

Η μητέρα του νεαρού άνδρα, Χίδερ Ανρου, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, είχε αναρτήσει μήνυμα στο Twitter από τη 13η Οκτωβρίου για την επίθεση, χωρίς να αποκαλύπτει ότι πρόκειται για το γιο της και χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Την Τετάρτη, έχοντας στο πλευρό της το δικηγόρο της Μίτσελ Γκαραμπέντιαν, η Ανρου εξήγησε στους δημοσιογράφους πώς ο γιος της, το όνομα του οποίου δεν ανέφερε, δέχθηκε επίθεση από τον Σπέισι σε μπαρ στο Ναντάκετ.

«Εχωσε το χέρι του στο παντελόνι του γιου μου»

«Τον Ιούλιο του 2016 ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι επιτέθηκε σεξουαλικά στο γιο μου, αργά το βράδυ σε εστιατόριο στη νήσο Ναντάκετ» δήλωσε η Ανρου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Βοστόνη.

«Ο Σπέισι τον κερνούσε το ένα ποτό μετά το άλλο και μόλις ο γιος μου μέθυσε πέρασε στη δράση και του επιτέθηκε. Εχωσε το χέρι του στο παντελόνι του γιου μου και τον άγγιξε στα γεννητικά του όργανα» είπε.

Παρά τις προσπάθειες του νεαρού να τον απωθήσει, «η κακοποίηση συνεχίστηκε» και ο Σπέισι επέμεινε να τον ακολουθήσει και σε άλλο ένα πάρτι, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα.

Το περιστατικό έλαβε τέλος όταν ο ηθοποιός πήγε στην τουαλέτα, διευκρίνισε η μητέρα.

Γυναίκα, «η οποία παρατήρησε πόσο προβληματισμένος ήταν» προσέγγισε το γιο της και τον συμβούλεψε να «φύγει τρέχοντας – κι αυτό έκανε». Κατόπιν πήγε στο σπίτι της γιαγιάς του, πρόσθεσε η Ανρου.

Η γυναίκα ανέφερε ότι ο γιος της δεν κατέθεσε μήνυση εκείνη τη στιγμή, καθώς φοβόταν.

«Την περασμένη εβδομάδα», όταν οι καταγγελίες σε βάρος του βραβευμένου με Οσκαρ πρωταγωνιστή πήραν μορφή χιονοστιβάδας, ο γιος της πήγε στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024