Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επτάχρονη «τίναξε στον αέρα» τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Γενεύης

Επτάχρονη «τίναξε στον αέρα» τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Γενεύης

Επτάχρονο κορίτσι που το έσκασε από τους γονείς του κατάφερε να φτάσει με το τρένο στο αεροδρόμιο της Γενεύης και να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο, μολονότι δεν είχε εισιτήριο.

Επτάχρονο κορίτσι που το έσκασε από τους γονείς του κατάφερε να φτάσει με το τρένο στο αεροδρόμιο της Γενεύης και να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο, μολονότι δεν είχε εισιτήριο.

Η μικρή ξέφυγε από την προσοχή των γονιών της κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Γενεύης, την Κυριακή. Μπήκε στο τρένο και έφτασε στο αεροδρόμιο. Στο μεταξύ, οι γονείς ενημέρωσαν την αστυνομία που, χάρη στις κάμερες ασφαλείας, παρακολούθησαν την πορεία του κοριτσιού μέχρι το αεροδρόμιο.

Η 7χρονη πέρασε από την πύλη ασφαλείας και συνέχισε, προσποιούμενη ότι είναι παιδί άλλων ενηλίκων που βρίσκονταν στο χώρο. Κατόπιν, εξαιτίας του ότι είναι μικρόσωμη, πέρασε και από την πύλη αναχωρήσεων χωρίς να γίνει αντιληπτή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του αεροδρομίου.

Ο εκπρόσωπός του Μπερτράν Στεμπφλί εξήγησε ότι στην πρώτη της προσπάθεια να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο ακολούθησε τα μέλη πληρώματος αλλά κατόπιν γύρισε πίσω. Ανακατεύτηκε με το πλήθος και έκανε ότι έψαχνε τους δικούς της.

«Ιδιαίτερα λυπηρό» το συμβάν

Τη δεύτερη φορά, κατάφερε να μπει στο αεροπλάνο. Μόνο τότε την εντόπισε υπάλληλος, τη σταμάτησε και την παρέδωσε στην αστυνομία.

Ο Στεμπφλί απέφυγε να διευκρινίσει ποια αεροπορική εταιρεία εμπλέκεται στην υπόθεση και ποιος ήταν ο προορισμός του αεροσκάφους. Είπε μόνο ότι θα αναχωρούσε από το γαλλικό τμήμα του αεροδρομίου και θα πήγαινε στη Γαλλία.

Το αεροδρόμιο της Γενεύης βρίσκεται στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας και οι επιβάτες αναχωρούν είτε από τη Γαλλία, είτε από την Ελβετία.

Η διοίκηση του αεροδρομίου ανακοίνωσε πως θα ενισχύσειτους κανονισμούς ασφαλείας και τα μέτρα κατά τη διαδικασία επιβίβασης, χαρακτηρίζοντας «ιδιαίτερα λυπηρό» το συμβάν.

«Είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί ποτέ», τόνισε ο Στεμπφλί.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024