Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίδειξη δύναμης από βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ανοικτά των ακτών της Β.Κορέας

Επίδειξη δύναμης από βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ανοικτά των ακτών της Β.Κορέας

Αμερικανικά βομβαρδιστικά B-1B Lancer συνοδευόμενα από μαχητικά πέταξαν στον διεθνή εναέριο χώρο επάνω από τη θάλασσα ανατολικά των ακτών της Βόρειας Κορέας σε μία επίδειξη δύναμης για την οποία το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι δείχνει το εύρος των στρατιωτικών επιλογών που διαθετει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Για ένδειξη της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζουμε την απερίσκεπτη συμπεριφορά (της Βόρειας Κορέας) μίλησε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

Αμερικανικά βομβαρδιστικά B-1B Lancer συνοδευόμενα από μαχητικά πέταξαν στον διεθνή εναέριο χώρο επάνω από τη θάλασσα ανατολικά των ακτών της Βόρειας Κορέας σε μία επίδειξη δύναμης για την οποία το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι δείχνει το εύρος των στρατιωτικών επιλογών που διαθετει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Είναι το βορειότερο σημείο από την Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη όπου έχει πετάξει μαχητικό ή βομβαρδιστικό των ΗΠΑ ανοικτά των ακτών της Βόρειας Κορέας κατά τον 21ο αιώνα και δείχνει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε την απερίσκεπτη συμπεριφορά (της Βόρειας Κορέας)», δήλωσε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου Ντάνα Γουάιτ.

ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Θετικά σχόλια στον σερβικό Τύπο για τη στάση Τσίπρα στο ζήτημα του Κοσόβου

«Η απόφαση για το Μοναστήρι Ντέτσανι δεν αρκεί, να ακυρώσει το Κόσοβο τις απαλλοτριώσεις», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος των περισσότερων δημοσιευμάτων αποτιμώντας θετικά τη στάση του Αλέξη Τσίπρα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024