Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ώρες αγωνίας στο Μεξικό - Τουλάχιστον 250 νεκροί από τον φονικό σεισμό

Ώρες αγωνίας στο Μεξικό – Τουλάχιστον 250 νεκροί από τον φονικό σεισμό

Κορυφώνεται η αγωνία στο Μεξικό μετά την αύξηση του αριθμού των νεκρών που ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια. Το χτύπημα του Εγκέλαδου κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 250 άτομα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Κορυφώνεται η αγωνία στο Μεξικό μετά την αύξηση του αριθμού των νεκρών που ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια. Το χτύπημα του Εγκέλαδου κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 250 άτομα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Στο επίκεντρο των ερευνών παραμένουν τα χαλάσματα του δημοτικού και γυμνασίου Ενρίκε Ρεμπσάσμεν, στο νότιο άκρο της πόλης.

Θλίψη φέρνει και η είδηση που μεταδίδουν οι Los Angeles Times που υποστηρίζουν ότι 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά την κατάρρευση εκκλησίας στην πόλη Ατζάλα.

«Βιώνω μια πρωτοφανή τραγωδία» δήλωσε νωρίτερα ο 73χρονος Γκρατσιάνο Βιλιουνούεβα Περέζ ο οποίος έχασε έξι συγγενείς, μεταξύ των οποίων η σύζυγος, η κόρη, ο γαμπρός και τα δύο εγγόνια του.

Έξι αγαπημένα του πρόσωπα έχασε και ο 42χρονος Φακούντο Φλόρες Νολάσκο που αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει για πάντα σύζυγο, μητέρα, αδερφό, νύφη και δύο ανήψια.

Σε πάνω από 115 ανέρχονται οι νεκροί στην πόλη του Μεξικού, ενώ 52 ανασύρθηκαν ζωντανοί.

Οι ώρες κυλούν με αγωνία και τρόμο για την επόμενη ημέρα και την τύχη εκατοντάδων ανθρώπων που βρίσκονται κάτω από ερείπια κτιρίων που καταστράφηκαν.

Η μεξικανική κυβέρνηση έχει εκδώσει εντολή απομάκρυνσης ασθενών από τα νοσοκομεία που κατέρρευσαν, ενώ εκφράζει αγωνία για ενδεχόμενη αύξηση των κατεστραμμένων κτιρίων από τον φονικό σεισμό.

Ελισάβετ Σταμοπούλου

in.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024